Banner

Zuivel

Onze zuivel doet je loeien van plezier!

Zuivel is de algemene term voor producten die bereid zijn met melk die voornamelijk afkomstig is van koeien, schapen en geiten. In ons assortiment vind je meer dan 220 soorten zuivelproducten gaande van melk, boter en (smelt)kaas tot room en yoghurt. De meeste zuivelproducten die je bij Lidl vindt, zijn gemaakt van gepasteuriseerde melk. Er zijn echter ook enkele producten, zoals bepaalde kazen, die bereid worden met rauwe melk. In dat geval staat 't steeds duidelijk vermeld op de verpakking.


We denken ook aan onze klanten met een intolerantie voor melkproducten! Zo vind je in onze rekken ook lactosevrije yoghurt, melk en room.


Onze melk van Milbona draagt het AA-label. Dat garandeert dat er aan bepaalde eisen wordt voldaan omtrent hygiëne, dierenwelzijn en de verwerking, ophaling en kwaliteit van de melk.

Weidemelk: goed voor dier en mens

Weidemelk: goed voor dier en mens

Koeien die in de wei staan, hebben meer ruimte voor hun natuurlijk graasgedrag. Weidemelk is afkomstig van koeien die van het voorjaar tot het najaar minstens 120 dagen en minstens 6 uur/dag in de wei grazen. Weetje: deze melk is verwerkt in al onze Goudakaas!