PARKSIDE®

Het uitgebreide Parkside-assortiment bestaat uit elektrisch klusgereedschap én tuingereedschap en accessoires in alle soorten en maten!

Ontdek het elke week in je winkel en op Lidl.be.

BEKIJK 'T PARKSIDE-GAMMA
PARKSIDE®

De kwaliteit van PARKSIDE

PARKSIDE biedt niet alleen een verscheidenheid aan werkplaats- en tuingereedschap, maar garandeert ook een robuuste tool voor het volgende doe-het-zelfproject door strenge veiligheids- en kwaliteitscontroles. Daarbij overtuigen de gereedschappen in de doe-het-zelfsector door hun fantastische prijs-kwaliteitverhouding en een hoog vermogen. Of het nu om zagen, slijpmachines of schaafmachines gaat, bij PARKSIDE zul je zeker vinden wat je zoekt.

En als je eenmaal de smaak goed te pakken hebt, dan worden de eisen meestal hoger en de projecten groter... PARKSIDE bestrijkt met z'n gevarieerde productassortiment allerlei soorten projecten.

 1. Beste van de test

  Beste van de test

  De PARKSIDE PERFORMANCE Accuschroefboormachine »PABSP 20-Li B2« is door Test Aankoop verkozen tot Beste van de test. Getest en goedgekeurd dus! We hadden niks anders verwacht van deze topper. Benieuwd naar wat 'ie te bieden heeft?

 2. Fantastische prijs-kwaliteitverhouding

  PARKSIDE elektrisch gereedschap en werkplaatsinrichting leveren professionele kwaliteit tegen een instapprijs. Met of zonder accu, werkkleding of sleutelset: vervul je droom van een perfecte werkplaats – met PARKSIDE staan de sterren gunstig.

 1. Stevige materialen

  Een nieuw project in de planning? Een grote uitdaging gevonden? Gewoon zelf de klus klaren? Ga ervoor! Stevige en duurzame materialen voor gereedschap, accessoires en werkkleding maken van PARKSIDE jouw merk met doenersmentaliteit.

 2. Duurzaamheid

  Alleen gereedschap dat ook bij zeer intensief en langdurig gebruik hun volle prestaties blijven leveren, verdienen de naam Power Tools. Het PARKSIDE-assortiment sluit geen compromissen en is tegen elke taak opgewassen.

Accugereedschap & -technologieën

Dagelijkse en moeilijke klussen eenvoudig oppakken met de PARKSIDE-accufamilie. Accu's voor alle soorten gereedschap, van boren tot snijden. Gewoon opladen en klaar om te beginnen. Prestatie gecombineerd met draadloze vrijheid voor het volgende project.


Wanneer het binnen je eigen vier muren snel af moet zijn en groot gereedschap niet op zijn plaats is, dan is ons krachtige elektrische gereedschap uit het assortiment PARKSIDE X12 V Team precies wat je nodig hebt.


Voor de basisuitrusting van je werkplaats en grotere doe-het-zelf projecten vind je in het assortiment PARKSIDE X20 V Team de perfecte ondersteuning op het gebied van doe-het-zelfbenodigdheden. De grote keuze aan nauwkeurig en flexibel elektrisch gereedschap zoals accuschroevendraaiers, accuboormachines en de bijbehorende accu's en opladers laat geen enkele doe-het-zelf-wens onvervuld.

Parkside 20V-team

Parkside 12V-team

Elektrisch gereedschap

Handgereedschap

Werkplaatsinrichting

Tuingereedschap

Text And Image Section

Mis de volgende verkoopstart niet!

Je wilt de volgende verkoopweek niet missen en bent ook op zoek naar exclusieve informatie over onze producten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief - boordevol actuele aanbiedingen, acties, productnieuws en nog veel meer.