Wat zijn de Spaardeals?

Dankzij de Gratis Spaardeals van Lidl Plus spaar je de volledige maand september bij aankoop van verse bakkerijproducten, groenten en fruit, vlees, vis en vegetarische vleesvervangers voor een heleboel extra kortingen en gratis producten. Zo worden je dagelijkse versinkopen nóg voordeliger. Hieronder lees je alvast hoe het allemaal in zijn werk gaat.


Via de Lidl Plus-app spaar je voor EXTRA COUPONS wanneer je verse bakkerijproducten, groenten en fruit, vlees, vis en vegetarische vleesvervangers koopt. Als je €30 aan deze producten uitgeeft, ontvang je een eerste kortingscoupon t.w.v. €1. Spendeer je daarna nog eens €20, dan ontvang je een tweede kortingscoupon t.w.v. €2. De kortingen zijn geldig op ons volledige assortiment.


En voor wie er maar niet genoeg van krijgt, is er meer, véél meer! Als je na je tweede coupon nog eens voor €50 aan verse bakkerijproducten, groenten en fruit, vlees, vis en vegetarische vleesvervangers koopt, krijg je een gratis fles cava*. Wie nog eens €50 uitgeeft, ontgrendelt een vierde en laatste coupon voor 5% directe korting op je kasticket. Niet mis hé?


Heb je de app nog niet? Volg de stappen en download hem nu!


*Ons vakmanschap drink je met verstand.

Scan, spaar en profiteer!

  1. 1. Scan je Lidl Plus-app

    Scan je Lidl Plus-app aan de kassa zodat je aankoop meetelt om Spaardeals te verzamelen.

  2. 2. Bekijk het overzicht in je Lidl Plus-app

    In je Lidl Plus-app kan je op elk moment zien welke Spaardeals je al verzameld hebt en voor welke je nog kan sparen.

  3. 3. Activeer de verzamelde Spaardeals

    Activeer de verzamelde Spaardeals bij je coupons en claim je korting.