Playtive

Het speelgoed van Playtive biedt een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Het bezorgt baby's en kinderen uren speelplezier!

BEKIJK HET ASSORTIMENT
Playtive

BESTSELLERS

Playtive staat voor kwaliteit

Playtive staat voor kwaliteit

Het speelgoed en de toebehoren van Playtive zijn speciaal ontwikkeld voor baby's en kleine kinderen vanaf 0 jaar. Het veelzijdige speelgoed is gemaakt van hoogwaardige en geteste materialen en is ontwikkeld om leerzame ervaringen op te doen.


De producten van Playtive staan niet alleen garant voor plezier en vermaak, maar voldoen ook aan de meest strenge veiligheidseisen.

  1. Veelzijdigheid

    Voor iedere behoefte het juiste speelgoed. Het Playtive-assortiment bestaat uit houten speelgoed voor baby's om te voelen en te ontdekken, educatief speelgoed om de motoriek en ontwikkeling te ondersteunen en spelletjes voor de hele familie.

  2. TÜV-gecertificeerd

    Veilig speelplezier is gegarandeerd met Playtive. Van de kleinste blokken tot de grootste kinderkeukens: producten uit het Playtive-assortiment zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de strenge Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed.

  3. Compatibel met producten van andere merken

    Met het speelgoed van Playtive kan individueel of in combinatie met speelgoed van andere merken worden gespeeld, wat ze perfect maakt als aanvulling op het speelgoed dat de kinderen al hebben.

Houten speelgoed

Houten speelgoed

Het assortiment van Playtive bestaat uit verschillende soorten houten speelgoed in verschillende vormen, kleuren en varianten. Bovendien biedt het assortiment voor kinderen van alle leeftijden een ruime keuze. Hout is niet voor niets zo populair in kinderkamers thuis: het natuurlijke materiaal vormt een perfecte basis voor hoogwaardig speelgoed dat vrijwel altijd duurzaam en robuust is en lang meegaat.


Wist je dat hout een van de oudste materialen is voor speelgoed? Al in het oude Egypte speelden kinderen met uit hout gesneden figuren, en ook de oude Grieken en Romeinen verrasten hun kinderen met houten dierenfiguren.


Bouwspeelgoed

Bouwspeelgoed

Creëer je eigen wereld met bouwstenen, zoals huizen, voertuigen of fantasiedieren, of bouw een kleine robot. Met bouwspeelgoed en constructiespeelgoed vergroot een kind zijn of haar horizon. Playtive biedt de juiste modellen – van eenvoudig houten speelgoed tot meerdelige bouwsets.


Wist je dat er door de veelzijdige uitvoeringen van bouw- en constructiespeelgoed er voor bijna elke leeftijdscategorie wel het juiste speelgoed te vinden is? Kinderen vanaf 6 maanden kunnen al met eenvoudige bouwblokken van hout of kunststof bouwen. Hoe beter de vinger- en cognitieve vaardigheid zich ontwikkelt, hoe complexer het speelgoed kan worden.


Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Schommels, steps, buitenspeelkeukens, speeltenten, zandbakken, …. Dankzij het uitgebreide assortiment aan buitenspeelgoed van Playtive vervelen de kids zich geen moment in de tuin. Ideaal om de kids uren zoet te houden in het weekend of tijdens de schoolvakanties.


En de ouders? Die zijn blij met hun aankoop dankzij de scherpe prijs en de uitstekende kwaliteit.

Babyspeelgoed

Babyspeelgoed

Vooral in de eerste maanden ontwikkelen baby's zich ongelooflijk snel. Uitproberen, vastpakken, voelen en ontdekken: babyspeelgoed kan de vroege ontwikkeling een enorme boost geven. Houten speelgoed is voor baby's fijn om aan te raken en vast te houden.


Playtive biedt een ruim assortiment aan houten babyspeelgoed, dat ook extra veilig is bevonden.

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed

Als baby's zo'n 9 maanden oud zijn beginnen ze de wereld om hen heen bewust waar te nemen. Veel kleine kinderen worden dan mobieler en beginnen te kruipen.


Playtive biedt het juiste speelgoed om de ontwikkeling te stimuleren, wat kan helpen met de ontwikkeling van de zintuigen en fijne motoriek.

Gerelateerde eigen merken