Banner

Bakkerij

Lekkers uit onze bakkerij

In onze bakkerij vind je alles: een zoete donut, krokant stokbrood of hartig pizzabroodje, you name it. We bieden onze klanten op elk moment van de dag lekkere, dagverse bakkerijproducten aan. Onze bakkers volgen een strikt proces waarin aandacht wordt besteed aan kwaliteitsvolle grondstoffen en geavanceerde productiemethodes. Deze hoge eisen zorgen ervoor dat we elke dag verse broden in onze winkels kunnen aanbieden.


We werken voortdurend aan de verbetering van onze producten en denken ook aan de gezondheid van onze klanten door bijvoorbeeld brood te ontwikkelen met een lager zoutgehalte.

Bakkerijproducten en verpakte broden

De meeste Lidl-winkels hebben voorzieningen om meermaals per dag ter plaatse verse koffiekoeken, brood en stokbroden af te bakken. Ook andere lekkernijen zoals tussendoortjes bakken we vers af. Altijd vers, altijd krokant!


Naast de broden die we vers afbakken, zijn er ook altijd voorverpakte broden beschikbaar. Je kan kiezen tussen verschillende soorten waaronder meergranenbrood, tijgerbrood, volkorenbrood en rozijnenbrood.

Ongestoord brood, want ook een brood heeft tijd en rust nodig

Ongestoord brood, want ook een brood heeft tijd en rust nodig

Ons gevarieerde broodaanbod breidt uit met een aantal nieuwe traditiebroden die fantastisch ruiken, smaken en kraken. Waarom? We bereiden het brood lokaal met pure, natuurlijke ingrediënten, desem én heel wat passie. We geven het alle tijd en rust om te rijzen, ongestoord. Alleen zo krijgt het brood de rijke en complexe smaak waar we zo van houden. In onze bakkerij worden de broden op steen gebakken, in onze winkels bakken we ze nog eens vers af. Kortom, Belgische kwaliteit om ongestoord van te genieten. Een ware beleving!

Wist-je-dat ...


…desem een natuurlijk rijsmiddel is dat trager werkt dan bakkersgist? Het Ongestoord Brood kan, in vergelijking met klassiek brood, op die manier langer rijzen en rusten, tot meerdere uren. Zo ontstaat er een bijzondere interactie tussen de ingrediënten.

 1. Paysan

  Paysan

  Dit witte brood herken je aan zijn zachte kruim, knapperige korst en dubbele kruisinsnijding. We hebben het met een mooi laagje bloem afgewerkt.

 2. Bâtard

  Bâtard

  Dit witte brood is bereid met karaktervolle natuurdesem. Het heeft een open en luchtige kruim, een krokante korst en is met wat bloem bestrooid.

 3. Pointier

  Pointier

  Dit licht meergranenbrood heeft een zachte kruim. We hebben het op smaak gebracht door een mix van sesamzaad, pompoenpitten, bruin lijnzaad en maanzaad. De krakende korst maakt dit brood onweerstaanbaar!

 1. Foncier

  Foncier

  Dit donker meergranenbrood bevat verschillende soorten zaden: sesamzaad, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, maanzaad en geel lijnzaad. Het brood dankt zijn donkere kleur aan de geroosterde mout en zijn uitgesproken smaak komt van de rogge.

 2. Fermier

  Fermier

  Dit bruine speltbrood heeft een open en luchtige kruim. Het heeft de heerlijke smaak van spelt. Tot slot heeft het brood een krokant korstje, afgewerkt met wat bloem.

Ga zelf aan de slag met onze bakkerijproducten