Banner

Dieren

Alles voor je huisdier

Lidl draagt dieren een warm hart toe. Daarom zorgen we ervoor dat zij de beste voeding en zorgen krijgen. Een aantal keer per jaar vind je ook non-food voor dieren in onze winkels: speelgoed, leibanden, mandjes,… Alles wat het hartje van je dieren verlangt, en dat voor de laagste prijs.

Katten

Ons aanbod: niet van de poes

Ons aanbod: niet van de poes

Ook onze katten mogen we niet vergeten. We hebben alles in huis om hen in de watten te leggen. Onder het huismerk Coshida bieden we droge en natte kattenvoeding, verschillende kattensnacks, premium kattenvoeding en (geparfumeerde) kattenbakvulling aan die ultra absorberend is.


Zo vind je alles wat je kat nodig heeft op één plaats: makkelijk!


Vind hier alle benodigdheden voor je kat

Honden

Leg je trouwste vriend in de watten

Leg je trouwste vriend in de watten

Honden heb je in alle soorten en formaten. Zo ook onze hondenvoeding. Natte voeding, droge hondenbrokken, premium voeding of een lekkere snack als beloning: Orlando is hét merk voor je hond. Dit Lidl-merk heeft voor alle honden, groot en klein, iets gepast. En voor de verzorging van hun tanden hebben we kauwsticks met verschillende smaken.


Doorheen het jaar kun je in onze winkel ook regelmatig leuke spullen vinden om te spelen met je hond of om ermee op stap te gaan.


Alles om je hond blij te maken