Krijg de folder via WhatsApp

Wist je dat je de Lidl-folder gewoon kunt ontvangen via WhatsApp? Zo blijf je steeds op de hoogte van de beste deals! Schrijf je in en krijg de nieuwe folder wekelijks toegestuurd.


Schrijf je nu in
Krijg de folder via WhatsApp

Mis nooit meer een promo!


Dankzij WhatsApp ontvang je de Lidl-folder wekelijks op je telefoon. Met slechts één klik heb jij toegang tot de allerbeste promoties! Schrijf je in en geniet van de vele voordelen van de WhatsApp-folder:

 • Jij bent wekelijks als eerste op de hoogte van de nieuwste promoties
 • Je ontvangt de folder direct in je broekzak
 • Inschrijven is volledig gratis
 • Uitschrijven kan wanneer je maar wil

Hoe werkt het?

Je inschrijven voor de wekelijkse WhatsApp-folder? Da’s helemaal niet moeilijk! Volg de simpele stappen hieronder en je bent klaar op 1, 2, 3!

 1. Scan de QR-code

  Scan de QR-code

  Scan de QR-code, stuur ‘Start’ naar 0032 491 37 59 32 of klik hieronder en ga rechtstreeks naar WhatsApp.

 2. Bevestig je inschrijving

  Bevestig je inschrijving

  WhatsApp opent automatisch naar een standaardbericht. Druk op ‘Versturen’ en bevestig je inschrijving door op ‘Start’ te klikken.

 3. Klaar!

  Klaar!

  Proficiat, je bent ingeschreven! Vanaf nu ontvang je wekelijks de folder via WhatsApp.

We weten dat iedereen al genoeg berichten krijgt, dus we gaan je zeker niet spammen! Je ontvangt slechts 1 bericht per week: de wekelijkse folder. Da’s alles!

Wil je de folder toch niet meer ontvangen? Dat is jammer. Je kan eenvoudig je abonnement opzeggen door "stop", "unsubscribe" of "annuleer" te sturen.

Ja, de folder krijg je helemaal gratis via WhatsApp toegestuurd!

Helaas niet. Het sturen van de folder verloopt volledig automatisch en berichten worden niet opgevolgd. Als je een vraag hebt, kan je steeds onze klantendienst bereiken via service.lidl.be.