Banner

Baby

Alle kleintjes tellen mee

Een baby krijgen is één van de mooiste, maar ook spannendste ervaringen van je leven. Dat wil je van bij 't begin goed aanpakken. Om je daar een handje bij te helpen, hebben we de producten van Lupilu ontwikkeld. Ze vormen de basis voor een opvoeding met goede voeding, verzorging, kledij en andere voorzieningen voor je kleintje, van bij de geboorte tot wanneer je kind 3 jaar oud is. Wist je trouwens dat we ook een mooi assortiment merkproducten verkopen? Zo heb je zelf de keuze.


Dagelijkse verzorging van je baby

Lidl heeft alles in huis voor de dagelijkse verzorging van je kind. Van snoetenpoetsers over vochtige doekjes tot wattenstaafjes, allemaal van dezelfde, hoge kwaliteit. Handig hé? Onze verzorgingsproducten bevatten geen minerale oliën, siliconen of kleurstoffen. De meeste producten zijn zelfs zeepvrij, pH-neutraal en van plantaardige oorsprong. Allemaal om een glimlach op de propere snoet van je kind én van jou te toveren.


Zacht, huidvriendelijk én superabsorberend, wat wil je nog meer?

De luiers van Lupilu zijn er voor baby’s en peuters van 2 t.e.m. 25 kg en zijn opgedeeld in 6 maten, volgens gewichtsklasse. Elke maat heeft een verpakking met een andere kleur zodat je snel vindt wat je zoekt. Binnen de verschillende luiers kan je nog kiezen tussen soft & dry, comfort of soft & dry pants. Elk type heeft als basiseigenschappen dat ze zacht, huidvriendelijk, ademend en superabsorberend zijn. Wat wil je nog meer voor de billetjes van je baby?

Groeimelk en gevarieerde groentemaaltijden

Iedereen wil het beste voor zijn of haar baby. En dan kan kwaliteitsvolle voeding niet ontbreken. In ons babyassortiment vind je groeimelk en gevarieerde groentemaaltijden van Lupilu, maar ook groeimelk van Nutrillon en groente- en fruitpapjes van Ovarit. Zo maakt je kleintje op piepjonge leeftijd al kennis met allerlei soorten groenten en fruit. Wist je trouwens dat de groente- en fruitpapjes van ons huismerk Lupilu géén toegevoegde suikers bevatten?


Babyspullen aan babyprijsjes

Met goede zorgen kom je al heel ver, maar goed gerief kan je ook een handje helpen. Neem daarom zeker een kijkje op de webshop waar je een groot aanbod aan nieuwe babyspullen vindt. Een beperkt deel daarvan ligt ook in je Lidl-winkel. Van autostoeltjes voor verschillende leeftijden tot babykledij in alle maten, je kleintje komt niks te kort. Ook voor babyspeeltjes kan je terecht op onze webshop. En dat allemaal aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding!