De beste supermarkt van België? Dat zijn wij!


Elk jaar houdt Q&A Insights & Consultancy, de organisatie achter het concept Retailer of the Year, een rondvraag bij de Belgische consument om te weten te komen wat zijn favoriete (web)winkel is. Hierbij brachten meer dan 150.000 consumenten onlangs hun stem uit. En wat blijkt? Jullie hebben Lidl opnieuw verkozen tot 'Beste supermarkt van België'! Wegens succes vervolgd dus. Volgens onze klanten is Lidl the place to be, en dat verstaan we maar al te goed. Bij ons vind je namelijk de hoogste kwaliteit aan de laagste prijzen, elke week opnieuw. Veel van onze artikelen zijn zelfs door Test Aankoop verkozen, en ook onze huismerken gelden als betaalbare kwalitatieve alternatieven voor A-merken.

DEZE ARTIKELEN VIELEN AL IN DE PRIJZEN

Daarnaast willen we ook het gemak van shoppen bij Lidl even in de schijnwerpers zetten. Keer op keer openen nieuwe winkels de deuren, waardoor je steeds een Lidl dicht in je buurt hebt. Ook zijn onze winkels overzichtelijk ingedeeld. Je hoeft je gps niet in te stellen op ‘Verse producten’, ze liggen zo voor je neus! Kan je toch niet meteen vinden wat je zoekt, dan staat ons charmant personeel steeds voor je klaar om je uit de nood te helpen. Zo maakt Lidl je winkelbezoek zo aangenaam en zorgeloos mogelijk.


En als dat nog niet straf genoeg is, dan verdient ons uitgekiend assortiment nóg een applausje. Want Lidl zorgt steeds opnieuw met een uiterst kwalitatief aanbod dat jouw dagelijkse noden en wensen worden ingevuld. Kraakvers! Van vlees, over vis, tot bakkerijwaren, groenten en fruit, al onze verse producten staan te popelen om in je winkelkar te springen. Wil je tot slot nóg meer voordeel? Hou dan zeker de Lidl Plus-app in de gaten, want elke week zijn er nieuwe coupons voor kortingen in de beste supermarkt van België!

 1. Deskundigheid

  Deskundigheid

  Heb je een vraag over de producten? Dankzij de goede productkennis van onze medewerkers ben je zo geholpen! Wij scoorden dan ook een mooie 4,4* op 5.

 2. Koopgemak

  Koopgemak

  Bij Lidl vind je gemakkelijk je koopwaren en verlies je niet veel tijd aan de kassa. Daarom behaalden we op dit aspect ook een mooie score van 4,7* op 5.

 3. Uitstraling

  Uitstraling

  Tot slot scoorden we ook op vlak van uitstraling een mooie 4,5* op 5, wat wil zeggen dat onze winkels er steeds netjes en overzichtelijk uitzien.

*Deze resultaten komen voort uit het onderzoek van Q&A Insights & Consultancy, de organisatie achter het concept Retailer of the Year, voor de editie 2023-2024 in de categorie 'Hypermarkten & supermarkten'.