Banner

Getest & goedgekeurd

Ontdek zelf welke van onze producten al gelauwerd werden met een kwaliteitslabel

Dat onze producten niet alleen betaalbaar maar ook van topkwaliteit zijn, gaat niet onopgemerkt voorbij. We werken continu aan de kwaliteit en smaak van onze producten. Hierdoor krijgen we regelmatig een goede beoordeling van Test Aankoop en van onafhankelijke consumentenpanels die onze producten uitproberen. We kaapten ook al verschillende keren de eerste plaats weg bij de verkiezingen voor ‘Beste Product Van Het Jaar’. Daarbij worden geselecteerde producten van verschillende winkels beoordeeld op vijf criteria. Het product dat hierop het best scoort, krijgt een jaar lang de titel ‘Beste Product Van Het Jaar’.

Test Aankoop

Bij Lidl streven we elke dag opnieuw naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat bewijzen we met deze producten die verkozen werden tot Beste Koop en Beste van de Test bij Test Aankoop. Zo kan je met een gerust hart komen winkelen en maken we jou het leven makkelijker. Graag gedaan!

Huismerkproducten van het jaar

Ziehier onze huismerkproducten van 't jaar

Topkwaliteit bevestigd

Lidl staat voor de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en daarom waken we steeds nauwgezet over de kwaliteit van onze producten. Behalve wijzelf, bekijken echter ook anderen regelmatig onze producten met een kritische blik. Zo worden er in verschillende media en door consumentenpanels objectieve testen uitgevoerd waar ook Lidl-producten deel van uitmaken.