ULTIMATE SPEED®

Veilig en comfortabel onderweg - ULTIMATE SPEED® voor auto’s en motors


NAAR ULTIMATE SPEED
ULTIMATE SPEED®
Text And Image Section

ULTIMATE SPEED® - Kwaliteitsaccessoires voor auto’s en motors

De helft van alle automobilisten is dagelijks meer dan een uur met de auto onderweg. Dat kan tellen! Met de autoaccessoires van ULTIMATE SPEED® ben je elke kilometer veilig, comfortabel en kwalitatief onderweg, ook wat het interieur betreft. De producten - van vloermatten en kinderzitjes tot gereedschap - houden jouw wagen in goede staat en maken zelfs van woon-werkverkeer een stressvrij moment. Hier vind je starthulpmiddelen en kofferbekleding, oliepompen en gereedschap, accessoires voor banden - en dat alles aan betaalbare prijzen. Liever op twee wielen de baan op? ULTIMATE SPEED® biedt ook eersteklas motoraccessoires aan.

  1. Hoogwaardige kwaliteit

    Bij de veiligheid in de auto of op de motor zijn compromissen uit den boze. Daarom worden autoaccessoires van ULTIMATE SPEED® na productie zorgvuldig getest op comfort en kwaliteit.

  2. Duurzaamheid

    Pech onderweg? Onmogelijk met de auto- en motoraccessoires van ULTIMATE SPEED®. Dankzij de stevige materialen en goed doordachte constructie stap je met een gerust gevoel in de auto: onze producten en accessoires laten je niet in de steek.

  3. Stevige materialen

    Of het nu gaat om veiligheidsaccessoires of autogereedschap: ULTIMATE SPEED® betekent absolute stabiliteit en paraatheid - zeker als het er onderweg toe doet!

Text And Image Section

AUTO- & MOTORACCESSOIRES - Welkom in je woonkamer op wielen!

Het vriest dat het kraakt? Maak het gezellig met je verwarmde autostoel. Zijn de kids nog in de modder aan het spelen? Dankzij de automatten raakt de auto vlekkeloos thuis. Auto- en motoraccessoires tegen betaalbare prijzen zijn gewoonweg essentieel als je je volledig op je gemak wil voelen in je favoriete wagen.


Wist je dat?

De ruitenwisser werd uitgevonden vóór de eerste commerciële auto - door Mary Anderson. En wanneer werd de autostofzuiger uitgevonden? Dat doet er niet toe - Het is belangrijkste is dat je hem juist gebruikt

Auto- en motoraccessoires

Text And Image Section

AUTOGEREEDSCHAP - Alles voor monteurs en doe-het-zelvers

Hoe meer het leven ook digitaliseert, er zal altijd een moment komen waarop je zelf de handen uit de mouwen moet steken. Vooral als soepel de baan op wilt. Daarom heb je het geschikte gereedschap nodig om je banden te wisselen, de motor weer aan de praat te krijgen of grote voorwerpen vast te maken. Te ingewikkeld? Niet met Ultimate Speed!


Autogereedschap

Text And Image Section

RIJVEILIGHEID - Onderweg met het hele gezin

Auto’s worden steeds veiliger en slimmer. Toch gaat er niets boven de juiste accessoires voor rijveiligheid. Voor je kinderen bijvoorbeeld: Ophoogkussens voor kinderen zijn erg belangrijk zodat de veiligheidsgordels perfect op hun kleine lijfjes rusten. Ook bij de verlichting wil je geen half werk: vervang kapotte autolampen onmiddellijk.


Wist je dat?

De langste file aller tijden was 176 kilometer lang en zorgde in 1980 voor talloze zeurende kinderen op het traject Parijs-Lyon.

Rijveiligheid

Gerelateerde eigen merken