GRILLMEISTER

Het merk voor een geslaagde barbecueavond

NAAR HET ASSORTIMENT
GRILLMEISTER
Text And Image Section

De kwaliteit van GRILLMEISTER

GRILLMEISTER is perfect voor alle barbecueliefhebbers die elke dag de barbecue aansteken en de meest uiteenlopende recepten uitproberen. Indoor, outdoor, winter of zomer: GRILLMEISTER biedt een ruime keuze aan gas-, elektrische en houtskoolbarbecues en accessoires, zodat je altijd en overal je vurige passie voor koken kan botvieren.

De veelzijdigheid van het grillen laat niets te wensen over: Je tovert zo een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert op tafel. Met de juiste barbecue - op gas, stroom of houtskool - staat niets een geslaagde barbecue-avond in de weg.

  1. Hoge kwaliteit

    Door zorgvuldig geselecteerde materialen bieden GRILLMEISTER-producten jou een hoogwaardige kwaliteit bij alle barbecue-artikelen en -soorten om jouw barbecuemenu samen te stellen.

  2. Duurzaamheid

    GRILLMEISTER zorgt voor een échte barbecue-ervaring. De materialen zijn robuust en ontworpen om meerdere jaren mee te gaan. Of je nu een elektrische, gas- of houtskoolbarbecue in je “outdoorkeuken” plaatst, ze gaan allemaal lang mee.

  3. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

    De barbecue-uitrusting van GRILLMEISTER maakt indruk door zijn optimale prijs-kwaliteitverhouding. GRILLMEISTER biedt een voordelig alternatief voor beginners en BBQ-professionals.

Text And Image Section

BARBECUES & BARBECUE-ACCESSOIRES - Veelzijdig koken

De avond gezellig afsluiten met een BBQ of op zondag een gegrilde lunch in de tuin: BBQ’en is op elk moment van de dag een hoogtepunt en altijd een feest dankzij de diverse gerechten en ingrediënten die je kan bereiden. Met de juiste accessoires kan je vlees, vis, groenten, pizza en nog veel meer in een handomdraai op de barbecue klaarmaken.


Wist je dat?

Aardappelzetmeel heeft dezelfde werking als olie, maar is niet ontvlambaar. Dus als je een aardappel doormidden snijdt en er met een vork in prikt, kan je die met de platte kant over het warme rooster wrijven. Zo creëer je een natuurlijke antiaanbaklaag.

Barbecues & barbecue-accessoires

Gerelateerde eigen merken