ERNESTO®

Zo wordt koken en bakken een waar genoegen: topkeukengerei en praktische keukenhulpjes aan aantrekkelijke prijzen

NAAR HET ERNESTO®-ASSORTIMENT
ERNESTO®
Text And Image Section

De kwaliteit van ERNESTO®

Servies en bestek voor je ontbijt, een thermosbeker en vershouddozen voor je eten onderweg of een pastamachine voor zelfgemaakte pasta ‘s avonds: in de keuken en het huishouden is een goede uitrusting essentieel. Kleine en grote keukenhulpjes maken je dag gemakkelijker en zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.


Van snijplanken en kookpotten tot praktische sets met zout- en pepermolens: ERNESTO® heeft een breed assortiment, vol hoogwaardig keukengerei voor vrijwel elke toepassing, met een aantrekkelijk design en uit verschillende materialen.

  1. Hoogwaardige kwaliteit

    Veel keukengerei wordt dagelijks gebruikt en moet met gemak de meest uiteenlopende uitdagingen aankunnen. Bij ERNESTO® zetten we in op onvoorwaardelijke kwaliteit, zowel bij de afwerking als het gebruik.

  2. De nieuwste technologieën

    Met de nieuwste productinnovaties kunnen beproefde functies slim uitgebreid worden waardoor keukentaken zoals snijden, raspen, stampen, persen en nog veel meer kinderspel worden.

  3. Duurzaamheid

    Hitte, koude, verschillende wasbeurten in de vaatwasser: keukengerei moet heel wat kunnen doorstaan. ERNESTO® overtuigt met hoogwaardige keukenaccessoires waar je lang plezier van zult hebben.

Text And Image Section

BAKKEN - Hiermee lukt het (bijna) altijd

Met de perfect uitrusting wordt koken en bakken meteen een pak leuker, want veel van de anders complexe werkstappen voer je sneller en gemakkelijker uit. Met het praktische ERNESTO®-keukengerei dat speciaal voor koken en bakken ontwikkeld werd, staat niets een heerlijke verjaardagstaart nog in de weg.

Bakken

Text And Image Section

SERVIES & BESTEK - Aan tafel!

Van een gezellig ontbijt met je geliefden tot een feestelijk diner: Het ERNESTO®-assortiment voor servies en bestek heeft een ruim aanbod voor jou in petto. Ontdek prachtige serviessets voor dagelijks gebruik, maar ook servies van keramiek en porselein voor speciale gelegenheden en vele andere artikelen in allerlei stijlen, kleuren en vormen.

Servies & bestek

Text And Image Section

KEUKENACCESSOIRES - Perfect georganiseerd

Er gaat niets boven praktische accessoires die een of twee taken tijdens het koken en bakken vereenvoudigen. Zowel in een kleine als grote keuken is het belangrijk dat alle producten een vaste plek hebben en de volgende keer snel gevonden kunnen worden. ERNESTO® biedt daarom niet alleen assortiment keukenhulpjes, maar ook heel wat keukenaccessoires en organizers om alles op te bergen.


Wist je dat?

Talloze voedingsmiddelen kunnen zonder problemen koud bewaard worden. Het is alleen belangrijk om de houdbaarheid van de producten te weten en deze niet te overschrijden.

Keukenaccessoires

Gerelateerde eigen merken