SENSIPLAST®

De favorieten van onze klanten voor gezondheid en stabiliteit: ons verbanden- en ortheseassortiment van sensiplast®.

HET SENSIPLAST-ASSORTIMENT
SENSIPLAST®
Text And Image Section

sensiplast®-kwaliteit voor spieren, gewrichten en welzijn

Pijn aan je hand of voet? Extra ondersteuning voor je enkel nodig? Wil je je genezingsproces een boost geven? De producten van sensiplast® zoals elleboog- of polsverbanden ondersteunen je gezondheid - letterlijk! Met hoogwaardige orthesen en verbanden steek je jouw gewrichten, spieren en bloedcirculatie een handje toe. Laat je je daardoor tegenhouden? Helemaal niet!

Wat mag je verwachten? Hoog draagcomfort, innovatieve elastische materialen en een medisch ontwikkeld assortiment dat goed is voor meer dan blessures alleen. Dankzij de enkel- of elleboogverbanden en vele andere producten van sensiplast® blijf je in beweging!

Text And Image Section

GEZONDHEID - Het gaat je goed!

Van Kinesiotape® tot orthesen: je alledaagse lichamelijke problemen, pijnen en kleine verwondingen zelf behandelen kan op veel slimme manieren. Als je veel sport, lang achter de computer zit of voortdurend in beweging bent, kunnen verbanden, orthesen en dergelijke de belastingsproblemen compenseren die kunnen ontstaan door je lichaamsbouw of beendergestel.


Wist je dat?

Vraag altijd advies aan een dokter voordat je een sensiplast® orthese of verband aanschaft! Hij of zij zal je ook vertellen dat rust nog altijd de beste remedie is tegen overbelasting. Van top tot teen!

Gezondheid

  1. Hoge kwaliteit

    Als het om ons lichaam en gezonde beweging gaat, mag je niet aan compromissen doen. De beste materialen, een zorgvuldige afwerking en medisch onderbouwde functies maken van de verbanden en orthesen van sensiplast® de perfecte keuze voor jouw gezondheid.

  2. Aangenaam draagcomfort

    Vrij bewegen ondanks orthese en drukverband? Geen probleem. sensiplast®-producten passen zich aan je lichaam aan, laten je huid ademen en ondersteunen jouw spieren en gewrichten met voldoende bewegingsvrijheid.

  3. Stevige materialen

    Orthesen en verbanden bieden stabiliteit en ondersteuning. Sensiplast® maakt hiervoor gebruik van elastische materialen met versterkte vezels en duurzame kwaliteit. Niet alleen voor het eerste gebruik, maar ook voor acute pijn aan handen/voeten en zelfs preventief.

Gerelateerde eigen merken