ZOOFARI®

Populair bij viervoeters en hun baasjes: dierenspeelgoed en dierenbenodigdheden van zoofari®

AAR HET ZOOFARI®-ASSORTIMENT
ZOOFARI®
Text And Image Section

Zoofari® biedt hoge kwaliteit voor mens en dier

Speelgoedkwaliteit met een wow-factor en prijzen waar je van gaat spinnen? Daar worden katten, honden én baasjes blij van! zoofari® dierenaccessoires zorgen ervoor dat je harige huisgenoten perfect in je leven passen.

Ontdek hoogwaardige producten voor de verzorging van je dier en hun vacht, geef je huisdier nieuwe uitdagingen met spannend dierenspeelgoed of maak je huis extra comfortabel voor hen. Met hondentuigjes en een aangepaste uitrusting voor de auto of op reis ben je altijd veilig en proper onderweg.

  1. Hoogwaardige kwaliteit

    Je schatten verdienen alleen het beste, of het nu gaat om verzorging of speelgoed. Daar zorgt zoofari® voor. Geselecteerde materialen en diervriendelijke afwerkingen bieden jou en je viervoeter de beste kwaliteit.

  2. Duurzaamheid

    Honden- en kattenklauwen, de rui, eindeloos ravotten... De zoofari®-producten voor kleine dieren kunnen daar tegen. Ze zijn tenslotte perfect afgestemd op de behoeften van jouw huisdier en zijn gemaakt van extra stevige materialen.

  3. Stevige materialen

    Het maakt niet uit of het voor een kleine huiskat of een grote familiehond bedoeld is, op de stevigheid van dierenbenodigdheden zoals hondenspeelgoed moet je kunnen vertrouwen. Daarom neemt zoofari® het productieproces serieus.

Text And Image Section

HONDEN - Alles voor jouw beste vriend

Trouw, gevoelig en altijd goed gezind: wat zou de mens zijn zonder honden? Net zoals mensen willen honden een leuke mix van ontspanning en actie. Om met hen te spelen en hen te stimuleren, heb je het juiste speelgoed nodig dat zowel je hond als zijn baasje leuk vinden.


Wist je dat?

Bij de vraag ‘Welke hond past bij mij?’ zijn niet alleen de grootte en het gemoed van belang. Het ene hondenras heeft meer nood aan beweging en training dan het andere en zelfs hoe vaak je hond blaft, hangt af van het ras

Honden

Text And Image Section

KATTEN - Welkom in hun koninkrijk

Katten zijn de baas en wij zijn hun dienaars. Het is dus onze taak om het hen zo comfortabel mogelijk maken! Katten willen zich terugtrekken, vanaf hogere punten uitkijken op de wereld en hun klauwen af en toe scherpen. Als je hen van een aantal kattenaccessoires voorziet, mag je hen in ruil eens strelen. Als je geluk hebt.


Wist je dat?

Onderzoekers hebben ontdekt dat katten ons beschouwen als hun niet al te snuggere kinderen. Daarom zijn ze in de loop van de evolutie speciaal voor ons beginnen miauwen. Katten gebruiken namelijk hoofdzakelijk fysieke signalen en geuren om met elkaar te communiceren.

Katten

Gerelateerde eigen merken