Wil je nog een cadeau voor Sinterklaas op de kop tikken?

  Dag, Sinterklaasje!

  Jammer genoeg is de Sint intussen teruggekeerd met zijn stoomboot naar de Spaanse stranden! Vanaf oktober 2023 kan je op Lidl.be opnieuw de cadeautjes voor Sinterklaas bekijken. Geef je graag het hele jaar door cadeautjes uit? Geen probleem, daar kan Lidl bij helpen! Bekijk zeker eens het huidige assortiment en laat je verrassen door de overvloed aan speelgoed.

  Krijg onze strafste acties meteen in je mailbox!

  Vind jouw cadeau voor Sinterklaas via de cadeaukiezer!

  Keuzestress is echt het laatste wat je wilt tijdens de zoektocht naar het perfecte cadeau voor Sinterklaas. Daarom heeft Lidl de handige cadeaukiezer ontwikkeld! Met de cadeaukiezer wordt het uitkiezen van cadeaus een makkie. Je krijgt een aantal belangrijke vragen voorgeschoteld rond je interesses, leeftijd, favoriete speelgoed… en in een handomdraai krijg je een lijst met sinterklaascadeaus die perfect bij je zullen passen! Zo maak je het de Sint nog extra gemakkelijk om het perfecte cadeau te brengen!


  Een voordelig cadeau voor Sinterklaas

  Een klein maar fijn cadeau is de perfecte manier om Sinterklaas te vieren. Om deze reden heeft Lidl.be meer dan honderd cadeaus onder de € 20. Snuister eens door het aanbod en laat aan Sinterklaas weten welk voordelig cadeau jij graag in je schoentje krijgt! Schommels, treinsets, kleurpotloden… allemaal boordevol kwaliteit en aan betaalbare prijzen.


  Voor elk cadeau komt Sinterklaas bij Lidl

  Ben je benieuwd naar wat de Sint zelf als favoriete speelgoed verkiest? Het houten speelgoed? Of toch liever Lego? Of poppen? Neem zeker eens een kijkje in het assortiment en snuister eens door de bestsellers! Alle cadeaus van Sinterklaas vind je terug aan de voordeligste prijzen.


  Blijf steeds op de hoogte!

  Om er zeker van te zijn dat de tofste cadeaus jou niet stilletjes voorbijrijden, schrijf je je best in op de nieuwsbrief! Zo kom je als eerste te weten welke cadeaus je kan vinden in je Lidl-winkel, week na week.