lupilu®

Grote mode voor de allerkleinsten: ons lupilu®-assortiment voor baby- en kinderkleding

NAAR HET lupilu®-ASSORTIMENT
lupilu®
Text And Image Section

De kwaliteit van lupilu® in één oogopslag

Al op de leeftijd van twee jaar, heeft een kind al zo'n 28 km gekropen en 900 km gelopen. Dat is ongeveer de afstand van Brussel naar Milaan!

En voor wie zoveel afstand overbrugt, is robuuste en geschikte kleding belangrijk. Met de mode van lupilu® kun je er zeker van zijn dat je kleine wereldreiziger met de juiste uitrusting op wereldontdekking vertrekt. Ontdek babykleding, kinderkleding, speelgoed en accessoires voor kinderen in onze webshop.

Het assortiment van lupilu® bevat natuurlijk ook levensmiddelen, drogisterij- en cosmeticaproducten. Kom het zelf ontdekken in jouw Lidl-winkel.

  1. Hoge kwaliteit

    Veelvuldig wassen, de bewegingsdrang van baby’s en peuters, opwindende momenten: Het kan allemaal met de babykleding en kindermode van lupilu®. Geselecteerde materialen bieden een eersteklas kwaliteit vanaf de eerste tot de laatste dag.

  2. Duurzaamheid

    Kleine vlekken of grote ongelukjes? Geen probleem! De kindermode van lupilu® kan alles aan. Even in de wasmachine, laten drogen en alweer klaar voor gebruik!

  3. Geproduceerd volgens strenge OEKO-TEX®-normen

    Je krijgt geen tweede kans op een gezonde start van je leven. Daarom wordt de babymode van lupilu® door onafhankelijke instituten getest op veiligheid en is ze vrij van schadelijke stoffen volgens GOTS en OEKO-TEX®.

Text And Image Section

Kleding voor baby’s en kinderen - Grote wasjes, kleine wasjes...

Wie kent het niet? Je kind heeft nog geen 10 minuten propere kleren aan en er zit alweer een vlek op.

Met de kindermode van lupilu® is dat geen probleem: Ook na meerdere wasbeurten blijven de kleren in topvorm.


Wist je dat?

Wat onze kleding betreft, is niet alleen de kwaliteit een belangrijke prioriteit, maar nemen we ook onze verantwoordelijkheid!

Het productieproces van ons complete kledingassortiment is transparant.

Kleding voor baby’s en kinderen

Text And Image Section

Kinderschoenen - Kleine voetjes, grote stappen

Rondcrossen in de wei, kniediep in de sneeuw of enthousiast rondspringen in plassen: Wie de wereld ontdekt en kleine avonturen beleeft, is goed op weg met de kinderschoenen van lupilu®. Zo weet je zeker dat je kleine zonnestraaltje weer met droge voetjes thuiskomt!


Wist je dat?

Bij lupilu® vind je onder andere knusse pantoffels voor gezellige dagen thuis, waterdichte laarzen voor sneeuw- en regenpret en opvallende, schoenen met lichtjes voor een stoere uitstraling. Met de praktische maatberekening zie je precies welke maat je kind nodig heeft!

Zo hoef je nooit te gokken en weet je zeker dat de maat altijd juist is!


Kinderschoenen

Text And Image Section

Speelgoed & accessoires - Spelend de dag door

Samen spelen met je kinderen is een van de meest dierbare momenten in het leven van jonge ouders en stimuleert bovendien de motoriek, creativiteit en intellectuele ontwikkeling... en dat gaat niet alleen op voor het kind!

Ook de praktische accessoires van lupilu®, zoals de verschoningsmat en de babydrager, maken van het dagelijks leven met je kleintjes een kinderspel!


Wist je dat?

Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons speelgoed. Ons assortiment is TÜV Rheinland-gecertificeerd en wordt uitgebreid getest op de afwezigheid van schadelijke stoffen en veiligheid.

Het bijhorende zegel en keurmerk vind je in de betreffende productbeschrijvingen.

Speelgoed en accessoires

Text And Image Section

Voeding en hygiëne voor de kleinsten - Zonder zorgen!

Ook als het gaat om levensmiddelen staat lupilu® garant voor natuurlijke en verantwoorde producten. Zo zijn onze levensmiddelen allemaal biologisch en onze hygiëneproducten betrouwbaar en huidvriendelijk.

Kwaliteit die veiligheid waarborgt. Wij zorgen ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken!

Ga naar je lievelingsfiliaal voor een nog uitgebreider assortiment babyvoeding en hygiëneproducten voor baby's van lupilu®.


Wist je dat?

Het duurt meestal zo'n 3 tot 5 jaar voordat kinderen helemaal zindelijk zijn, en in sommige gevallen nog wel langer. Het is dan ook hartstikke belangrijk dat de luier die je kiest goed is, zonder te lekken en met een hoog comfort, zodat je kleintje een volledige bewegingsvrijheid heeft.

De ademende luiers van lupilu® houden je kind uren achter elkaar droog, zien er met de patronen leuk uit en zitten dankzij de praktische comfort-sluitstrips altijd perfect.

Gerelateerde eigen merken