The browser is not supported
       To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

       Rendered: 2021-10-28T16:01:05.000Z

       SILVERCREST® Vloerventilator, 3 snelheden

       Verstelbare hoogte: Nee
       Verstelbare kantelhoek: Ja
       Zwenkbaar: Nee
       Timer: Nee
       Vermogen: 80 W

       online beschikbaar

       Levering:

       Binnen 3 werkdagen
       90 dagen gratis retourneren
       39.99
       Incl. BTW. excl.
       Selecteer Kleur:
       koperzilverzwart

       Artikelnummer:

       100325409
       Beschrijving

       Warm weer? Breng de koelte terug in je huis met een ventilator, airco of luchtkoeler. Krijg je spontaan zweetdruppels bij het maken van een keuze hierin? Wij helpen je op weg door het verschil tussen de drie op te lijsten.

        

       De goedkoopste manier om een ruimte te verkoelen is door een ventilator te gebruiken. In feite koelt deze de ruimte niet écht, aangezien de temperatuur gelijk blijft. Wel zorgt hij voor een verkoelend effect: door het opwekken van een luchtstroom daalt de gevoelstemperatuur namelijk. Een ventilator komt in verschillende maten en vormen. Moet je tijdens een hete werkdag de hele tijd aan je bureau zitten? Kies dan voor een tafelmodel. Ook kan je kiezen voor een staand model, een vloermodel, ... Een ventilator zorgt dus voor tijdelijk wat verfrissing, maar zal je niet 100% door een puffend hete zomerdag brengen.

        

       Een airco daarentegen koelt de ruimte wél. De airco haalt lucht binnen, koelt deze en stoot de koele lucht weer uit. Bij een airco heb je keuze uit een ingebouwd model of eentje op wieltjes, zodat je eenvoudig de gewenste ruimte kan koelen, bv. overdag de woonkamer en 's nachts de slaapkamer. Belangrijk om op te letten bij een airco is dat ze een afvoer nodig hebben. Je moet ze dus altijd bij een raam neerzetten zodat je de afvoerslang naar buiten kunt hangen.

        

       De luchtkoeler is een handige variant daarop: hetzelfde principe als een mobiele airco, maar dan zonder afvoer. Het is daarom dus mogelijk om de luchtkoeler overal in huis te zetten, en niet specifiek aan een raam. Een koeler verfrist effectiever dan een ventilator, maar verkoelt de ruimte niet actief zoals een airco. Dit komt doordat er water als koeling wordt gebruikt ipv. koelvloeistof (airco).

       Beschrijving
       • 3 snelheden
       • Verstelbare kantelhoek tot 130°
       • Robuust metalen frame met draagbeugel.

       Technische gegevens

       Vermogen: 80 W


       Afmetingen
       • Ø 45 cm
       • Kabellengte: 180 cm

       Handleiding

       Bekijk de handleiding hier.

       Beoordelingen (122)