The browser is not supported
     To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

     Waterkokers

     6 producten

     Een waterkoker komt elke dag wel van pas. Niet alleen om een kop thee te maken, maar ook voor soep, kant-en-klare noedels of om je aardappelen of pasta sneller te kunnen koken. In ons breed aanbod vind je waterkokers in alle kleuren, vormen en maten: van moderne ontwerpen tot leuke retro-exemplaren, zowel grote als kleine waterkokers. Welke waterkoker wil jij graag in huis?

     keukenKeuken

      Waterkoker online kopen bij Lidl

      Een waterkoker is in vrijwel ieder huishouden te vinden. Dit is ook niet zo gek, want dit apparaat komt bijna elke dag wel van pas in de keuken. Je vindt dan ook verschillende waterkokers bij Lidl. Van een simpele, kleine waterkoker tot grote exemplaren of kokers met extra functies. De keuze is dus helemaal aan jou.


      Snel heet water met dit onmisbare keukenapparaat

      Het eerste waar je aan denkt bij een waterkoker is waarschijnlijk een lekker kopje thee. Dit is dan ook waarvoor hij het meeste wordt gebruikt. Van een kop thee om je dag mee te starten tot een volle pot op zaterdagmiddag; met het juiste apparaat is het zo klaar. Maar ook op andere momenten zijn waterkokers hartstikke handig. Kies bijvoorbeeld eens voor een soep als tussendoortje of maak er je kant-en-klare noedels mee. En zet je na een drukke dag op het werk graag snel het eten op tafel? Kook het water dan vast voordat je het in de pan giet. Zo is je pasta wat eerder klaar en bespaar je jezelf onnodig wachten.


      Het design van de waterkoker

      Omdat de waterkoker iedere dag gebruikt wordt, staat deze vaak ook op een prominente plek op het aanrecht. Zo kun je er namelijk gemakkelijk bij. Maar wanneer je apparatuur in het zicht staat, wil je natuurlijk wel dat het er mooi uitziet. Daarom vind je bij Lidl verschillende exemplaren. Van opvallende kleuren tot een strak design; alles is mogelijk. Hierdoor kies je gemakkelijk keukenapparatuur die bij de rest van je keuken past en vormt je nieuwe waterkoker echt een onderdeel van het geheel. Door bijvoorbeeld al je apparatuur in dezelfde kleur aan te schaffen, ziet het er netjes en opgeruimd uit. Of ga voor een onopvallend model dat niet teveel afleidt. Wat heeft jouw voorkeur?


      Waterkokers: modellen en functies

      Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe waterkoker, zie je al snel dat er keuze is uit verschillende modellen. Welke waterkoker de juiste keuze voor jou is, is afhankelijk van een paar zaken. Allereerst is het slim om naar de inhoud de kijken. Het aantal liter dat erin gaat, verschilt namelijk per exemplaar. Gebruik je je koker alleen voor je dagelijkse kopje thee, dan heb je aan een klein model al voldoende. Maar maak je het liefst een volle pot of gebruik je veel water bij het koken, dan heb je meer plezier van een waterkoker met grote inhoud. Daarnaast verschillen de waterkokers ook wat betreft de extra opties. Van een simpele klassieker tot een model met droogkookbeveiliging, ledverlichting of warmhoudfunctie; er zijn diverse mogelijkheden. Bekijk eens wat er mogelijk is in de Lidl-webshop en kies de beste warmkoker uit voor jou.