The browser is not supported
         To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

         Tuinstoelkussens

         5 producten

         Een tuinkussen zorgt ervoor dat je nog beter zit of ligt wanneer je van de buitenlucht geniet in je tuin of op je terras. In de Lidl-webshop vind je zowel lange tuinstoelkussens voor je ligbed of relaxzetel als kussens voor het zitvlak, bedoeld om op een tuinstoel te leggen. Bekijk onze zachte kussens, we hebben ze in verschillende kleuren!

          Tuinkussens online kopen bij Lidl


          Een tuinstoel of ligbed wordt meteen stukken comfortabeler met een stevig tuinkussen. Bij Lidl vind je een breed assortiment tuinstoelkussens in verschillende diktes en formaten - niets staat lange relaxsessies in de tuin of uitgebreide barbecues met vrienden nog in de weg.


          Kussens voor ligbedden, relaxstoelen en stapelstoelen


          In de Lidl-webshop vind je het juiste tuinstoelkussen voor elk type stoel. Een lang kussen nodig voor jouw ligbed? Of zoek je kussens voor je relaxstoel met hoge of lage rugleuning? Ook eenvoudige zitvlakkussens voor stapelstoelen vind je in ons assortiment. Bovendien bestaan de kussens in verschillende diktes, zo kies je zelf wat jij het best passen vindt! Met diktes die variëren van 4 tot 8 cm, vind je gegarandeerd jouw ding!


          Zachte kussens in verschillende kleuren


          Een tuinkussen zit niet alleen comfortabel, het fleurt je tuinmeubelen ook op. Modieuze kleuren en verschillende patronen maken van jouw favoriete hoek in de tuin of op het balkon een echte blikvanger. Zo kan je kiezen uit kussens met kleurrijke ruitjes, in eenvoudige, stijlvolle kleuren of met een hip streepjespatroon. Chique details zoals een gewatteerd oppervlak of decoratieve naden vervolledigen de look.


          Praktisch en handig in gebruik


          De tuinkussens van Lidl zijn voorzien van bindkoordjes voor een perfecte bevestiging aan je stoel. Zo blijft het kussen zelfs bij meerdere keren opstaan mooi op zijn plaats zitten. De kussens passen bovendien perfect bij veel verschillende tuinstoelen, van kunststof, aluminium of hout. Bestel dus snel jouw favoriete tuinkussens om optimaal van het comfort te genieten. Dankzij de verschillende formaten vind je zeker de juiste match met jouw stoelen. Zo geniet jij samen met je familie of gasten van heerlijke comfortabele stoelen voor vele mooie uren buitenshuis.