Parkside 20 V accu's

Op zoek naar een geschikt accu voor al je Parkside 20V-accugereedschap? We zetten ze even op een rijtje!

Verlies geen tijd en laad al je 20V-accu's snel en eenvoudig op met deze krachtpatsers!

Bespaar met bundels

Bundels - accu's

Bundels - accu('s) + oplader

PARKSIDE 20V-teamPARKSIDE 20V-team

PARKSIDE 20V-team

Ontdek ons volledig 20V-assortiment

Parkside accu’s 20 V: krachtpatsers voor al je klussen


Ben jij klaar voor een nieuw doe-het-zelf project of heb je een renovatie voor de boeg? Een plan is maar zo goed als het gereedschap dat je gebruikt. Ons Parkside X20V-team heeft voor elke middelzware tot zware klus krachtig gereedschap dat jij nodig hebt om de klus te klaren – van accu boormachines en stofzuigers tot cirkelzagen en kettingzagen. Hoogwaardige lithiumioncellen bieden je het juiste vermogen voor je klus. Met meer dan 30 apparaten en voortdurend nieuwe ontwikkelingen, zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden van de Parkside accutechnologie. Geselecteerd op basis van de hoogste kwaliteitsnormen – en altijd met een garantie van wel 3 jaar. Zo garanderen wij bij elke klus maximaal vermogen én veiligheid, want het grootste succes boek je zelf!


Voor welke apparaten kan ik een 20 volt accu gebruiken?


Met het X20V-team heb je slechts één accu en één oplader nodig voor al je toestellen uit het 20V-gamma. Dit betekent dat de accu en oplader voor al het Parkside 20V-gereedschap kan worden gebruikt zonder dat je voor alle apparaten steeds nieuwe accu’s hoeft te kopen. Eenmaal je een Parkside batterij en een oplader hebt, ben je klaar voor elke werk- en tuinklus. Geen eindeloos gesukkel met kabels dus! Het X20V-team heeft accu’s van 2 Ah, 4 Ah en zelfs 8 Ah voor als het iets meer mag zijn. Gebruik een smart accu om de prestaties en het gebruiksgemak te verbeteren. Kies je modus Performance, Balanced, Eco en Expert, monitor gegevens van je accu op (laadtoestand, resterende tijd etc.) en configureer de vermogensinstellingen via Bluetooth® in de Parkside App.


Hoelang gaat de accu van mijn Parkside 20v mee?


Alle Parkside X20V-accu’s zijn 100% compatibel met al onze producten van het Parkside X20V-team. Het verschil tussen onze accu’s is het aantal Ampère-uur (Ah). Dit is de hoeveelheid elektrische stroom die een accu per uur kan leveren. Hoeveel Ah de X20V accu levert heeft geen invloed op de compatibiliteit van de accu met het apparaat. Dit houdt dus in dat je zowel een 2 Ah, 4 Ah of 8 Ah X20V accu kan gebruiken voor je X20V apparaat.

Hoe hoger het Ah, hoe langer je met één acculading kunt werken. Een accu van 2 Ah kan 1 uur lang stroom leveren van 2 ampère, een 4 Ah accu kan 2 uur lang stroom leveren van 2 ampère en een 8 Ah accu kan 4 uur lang stroom leveren van 2 ampère.

Wordt je apparaat standaard geleverd met een 2 Ah accu maar mag het toch net iets krachtiger? Kies dan gerust een accu met een hoger aantal Ampère-uur zoals een 4 Ah of zelfs 8 Ah accu.


Hoe lang duurt het om de 20v accu op te laden?


Hoe hoger het aantal Ampère-uur (Ah) van de acculader, hoe sneller jouw accu weer volledig is opgeladen. Een acculader met een capaciteit van 2 Ah kan 1 uur lang stroom leveren van 2 ampère. Dit houdt dus in dat een accu van 2 Ah in 1 uur is opgeladen met deze acculader en een accu van 4 Ah in 2 uur is opgeladen (2 uur x 2 Ah = 4 Ah).


Hoe weet ik of de 20v accu leeg is?


Bij het opstarten van je toestel brandt op de accu naast het accu-icoontje een groen, oranje of rood lampje. Wanneer het rode lampje brandt, is de accu leeg en laad je best eerst even de accu op voor je verder aan de slag gaat.


Kan ik een andere oplader gebruiken voor mijn Parkside 20v accu?


Onze X20V opladers zijn 100% compatibel met al onze accu’s van het Parkside X20V-team. Gebruik een smart oplader om gegevens op te halen, meldingen op je mobiele telefoon te ontvangen en oplaadprofielen via Wifi of via Bluetooth® met de Parkside App te configureren. Het verschil tussen onze laders is het aantal Ampère-uur (Ah). Dit is de hoeveelheid elektrische stroom die een lader per uur kan leveren. Hoeveel Ah de X20V accu levert heeft geen invloed op de comptabiliteit met de acculader. Het is dus geen probleem om een 4 Ah accu op te laden met een 2 Ah acculader.

Categories