NOBEL LEAGUE

De eredivisie van de hemden: ons Nobel League-assortiment

NAAR HET ASSORTIMENT
NOBEL LEAGUE
Text And Image Section

Met de kwaliteit van Nobel League laat je de beste indruk achter!

Vroeger moest een zakelijk overhemd wit, gesteven en serieus zijn. Vandaag de dag is het gangbaar om wat meer persoonlijkheid te tonen in het zakenleven, met een katoenen hemd bijvoorbeeld. Dat kan in elke kleur en met meer prints dan ooit tevoren. Of je nu voor een business casual look met regular fit kiest of voor een elegante uitstraling met slim-fit hemden: Met de herenhemden van Nobel League toon je je altijd van je meest professionele kant. Vind je favoriete zomer- of winterhemd. Ontdek strijkvrije slim cut overhemden en overtuig je partners of klanten met knappe hemden die als beste uit de test kwamen.

  1. Stevige materialen

    Hemden voor mannen moeten niet alleen bestand zijn tegen weer en wind, ze moeten er ook leuk uitzien. Nobel League gebruikt stof van topkwaliteit en een hoog aantal draden voor een overtuigende look tegen een betaalbare prijs

  2. Duurzaamheid

    Nobel League heeft een eenvoudig recept ontwikkeld om te vermijden dat de kleuren vervagen en de pasvorm uitrekt: We vertrekken van strijkvrije herenhemden die op lage temperaturen gewassen kunnen worden en combineren ze met bijzonder stevige naden.

  3. Geproduceerd volgens strenge OEKO-TEX®-normen

    Met Nobel League komt enkel het beste katoen met jouw huid in aanraking. Schadelijke stoffen, chemicaliën of andere additieven? Niet in OEKO-TEX® hemden!

Text And Image Section

Hemden - Aankleden, aan de slag en genieten van je succes!

Kleed je voor de job die je wil, niet voor de job die je hebt. Chique hemden passen niet alleen bij je zakelijk pak, maar ook op jeans, sneakers en in je vrije tijd: of het nu zwart of wit is of gewoon met een hippe print. De trend gaat duidelijk richting een smart look, wat je plannen ook zijn.


Wist je dat?

De populaire Kent-kraag werd vernoemd naar de Engelse hertogen van Kent en is de meest veelzijdige kraagstijl voor zakelijke overhemden. Deze kraag ziet er altijd elegant uit, zelfs met een felgekleurde vlinderdas.

Hemden

Gerelateerde eigen merken