Let op:
Helaas is dit artikel online al uitverkocht.
Hier vind je producten die je ook zullen interesseren.
SILVERCREST® Sous vide-stick
Bereid je vlees, vis of groenten sous-vide voor een ultieme smaakbelevenis
Handig en flexibel te gebruiken in alle hittebestendige reservoirs
Beschrijving
- Om vacuüm te koken, op lage temperaturen te garen, op te warmen en warm te houden
- Handig en flexibel te gebruiken in alle hittebestendige reservoirs met een hoogte van minstens 15 cm
- Nauwkeurig garen door elektronische temperatuurregeling (30-95 °C in stappen van 0,5 °C), evenals watercirculatie
- Led-weergave met timer en actuele watertemperatuur
- Intuïtieve bediening via sensor-toetsen 99-uurs timer instelbaar in stappen van 1 minuut
- RVS behuizing
Technische gegevens
Vermogen: 1000 W
Functies
Sous vide is een gaarmethode uit de gourmet-gastronomie, waarbij vlees, vis of groenten in een vacuümzakje bereid worden - voor een pure smaakbelevenis. Waardevolle vitamines, voedingsstoffen en bestanddelen blijven grotendeels behouden en er hoeft geen vet te worden toegevoegd.
Afmetingen
- ca. 8,5 x 12,2 x 38,9 cm
- Snoerlengte: ca. 150 cm
Kwaliteitslabel