De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Gratis verzending op de Lidl-webshop op donderdag 26 mei 2022. De gratis verzending wordt aan het einde van het bestelproces verrekend en is dan pas zichtbaar.

Rendered: 2022-05-25T09:40:25.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.

SILVERCREST® Handstoomreiniger

Geef bacteriën geen kans en reinig, ontvet en desinfecteer je huis zonder chemicaliën of reinigingsmiddelen met deze handstoomreiniger
Reinigt zelfs op moeilijk toegankelijke plekken en lost vuildeeltjes grondig op - vooral voor allergische personen een verlichting!
Meer informatie
19.99
Incl. BTW. excl.
online uitverkocht
Beschrijving
Beschrijving

Grondige reiniging met krachtige stoomstraal. Reinigt, desinfecteert en ontvet – zonder chemicaliën of reinigingsmiddelen. Voor glanzende armaturen, wastafels, spiegels, tegels en velgen. Voor het opfrissen van bekledingen en textiel. Reinigt zelfs op moeilijk toegankelijke plekken en lost vuildeeltjes grondig op. Voor alle oppervlaktes die tegen stoom kunnen zoals glas, keramiek, steen, metaal en emaille. Verwijdert 99,99% van de gangbare bacteriën. Zwenkbaar mondstuk. Geringe opwarmperiode (ca. 3 minuten). Met controlelampjes, veiligheidssluiting, kinderslot en oververhittingsbescherming. Extra lange stroomkabel (4 m)


Technische gegevens

Stoomdruk: 3 bar. Watertankinhoud: 250 ml


Pakketinhoud

Verlengmondstuk, hoekmondstuk, bekledingmondstuk met katoenen overtrek, trekker, ronde borstel, verlengslang, maatbeker en trechter


Kwaliteitslabels

3 jaar garantie

Beoordelingen
(37)