The browser is not supported
   To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

   Rendered: 2021-10-20T08:59:43.000Z

   SILVERCREST® Draadloze deurbel Smart Home

   Alarmfunctie met meldingen via de Lidl Home-app
   Makkelijk te bevestigen

   online beschikbaar

   Levering:

   Binnen 3 werkdagen
   90 dagen gratis retourneren
   17.99
   Incl. BTW. excl.

   Artikelnummer:

   100315344
   Beschrijving

   In je eigen Lidl Smart Home kan je eenvoudig en snel apparaten bedienen, automatiseren en controleren, waar je ook bent. Zin in een romantisch diner bij warm, gedimd licht of een home party met felle kleuren? Wil je de verlichting aan- en uitschakelen wanneer je op vakantie bent of een melding krijgen wanneer een raam of deur geopend wordt? Dat kan allemaal met ons Lidl Smart Home-assortiment.

   Je kan je intelligente thuis bedienen en monitoren vanop de Lidl Home-app of met onze intelligente afstandsbediening. Geen hand vrij? Geen probleem! Dankzij de Google Assistant activeer je slimme toestellen eenvoudigweg met een spraakcommando.

   De Lidl Smart Home-producten zijn niet alleen goedkoper dan vergelijkbare merkproducten, maar verlagen ook je energierekening. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu. Daarnaast is het erg eenvoudig om de Smart Home-producten te installeren en ze te bedienen en dankzij de Zigbee 3.0-technologie zijn onze producten bovendien compatibel met intelligente producten van andere fabrikanten. Het OBL-keuringsmerk vertelt je dat onze producten door een onafhankelijke testdienstverlener grondig zijn getest op logische, functionele en technische fouten en dat de informatiebeveiliging is gegarandeerd.


   Beschrijving
   • Om dit product te kunnen gebruiken is een gateway met Zigbee-standaard vereist (apart verkrijgbaar)
   • Alarmfunctie door meldingen via de Lidl Home-app
   • Soft-knop met led-indicator
   • Met antimanipulatie-alarm
   • Batterijstatusindicator via app
   • Bevestigingsmogelijkheden: 3M-tape, schroeven en pluggen of magnetisch (magneet meegeleverd)
   • Uitbreidbaar en compatibel met andere Lidl Home-producten
   • Dankzij de Zigbee 3.0-standaard kan dit artikel worden geïntegreerd in andere Zigbee 3.0-compatibele systemen van verschillende merken en fabrikanten
   • Lidl Home-app ondersteunt de besturingssysteemplatformen iOS 9.0, Android 5.0 of later

   Meegeleverd toebehoren

   Incl. 1 bevestigingsmagneet en 1 knoopcelbatterij


   Afmetingen

   ca. 62 x 14 mm (Ø x h)


   Lidl Home-app

   Met onze Lidl Home-app kan je al je apparaten eenvoudig bedienen, automatiseren en monitoren via je smartphone. Thuis of onderweg, de app staat altijd voor je klaar. Met een tik op het scherm schakel je makkelijk verlichting aan of uit en kan je verschillende apparaten tegelijk bedienen. Download de app, installeer hem en je bent klaar om te gaan. De Lidl Home-app ondersteunt de besturingssysteemplatformen iOS 9.0, Android 5.0 of later


   Kwaliteitslabels

   3 jaar garantie

   Beoordelingen (5)