De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Rendered: 2022-09-06T14:38:51.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.

LEGO® Creator Sportwagen (31100)

Kinderen zullen het geweldig vinden om rond te racen met deze rood met zwarte sportwagen met middenmotor, luchtinlaat en een spoiler achterop
Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

7.99
online uitverkocht
Beschrijving

Kinderen kunnen met deze LEGO Creator 3in1 set 3 verschillende bouw- en speelervaringen ontdekken. Laat ze een sportwagen bouwen, deze ombouwen tot een hot rod met motor en luchtinlaaten er vervolgens een ouderwets vliegtuig of iets compleet nieuws van maken. Dit geweldige bouwspeelgoed stimuleert fantasierijk spel en is een leuke verrassing of beloning. Zowel in de sportwagen als de hot rod is in de cabine ruimte voor een minifiguur uit de LEGO verzameling van je kind.


Beschrijving
  • Kinderen zullen het geweldig vinden om rond te racen met deze rood met zwarte sportwagen met middenmotor, luchtinlaat en een spoiler achterop
  • Stimuleer creatief rollenspel met deze spannende speelgoedset met 3 modellen in 1: een sportwagen, een hot rod en een ouderwets vliegtuig.

Afmetingen

4 x 12 x 7 cm (h x l x b)


Aanbevolen leeftijd

Vanaf 6 jaar

Beoordelingen