The browser is not supported
     To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

     Thermoskannen

     4 producten

     Je koffie warm of water gekoeld houden? Dat kan met een handige thermoskan! Die houdt dranken langdurig warm of koud, ongeacht de buitentemperatuur. Zo geniet jij optimaal van jouw drankje op de juiste temperatuur. De thermobeker is met z'n drinkopening ook superhandig voor onderweg in de auto of op de trein.

     keukenKeuken

      Langdurig koffiegenot met een thermoskan van Lidl

      Vers en warm, zo smaakt koffie het beste. Helaas koelt koffie snel af. Je hoeft heus niet elke keer de helft van je koffie weg te gooien, koop gewoon een thermoskan bij Lidl. Een goede thermoskan houdt je koffie lang warm en vers, superhandig onderweg naar school of het werk. Je kunt een thermosfles uiteraard ook gebruiken voor thee, warme chocolademelk of andere warme dranken. Ook voor een picknick buitenshuis komt de thermoskan goed van pas. In de Lidl-webshop vind je thermoskannen in verschillende kleuren en maten.


      Ook gekoelde dranken fris houden met een thermoskan

      Een thermoskan dient niet enkel om de warme dranken warm te houden, hij houdt gekoelde dranken ook langdurig fris. Dit komt zeker van pas wanneer de buitentemperatuur de hoogte in gaat. Iedereen kent wel het fenomeen van een fles water of frisdrank in een warme auto. Houd je drankje fris en smakelijk met een handige thermoskan. De ideale metgezel tijdens autoritten, in de trein op weg naar het werk of voor op kantoor. Uiteraard shop je alle thermoskannen bij Lidl aan de gekende straffe prijs-kwaliteitsverhouding.