De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Tafellampen

23 producten

Met een tafellamp zorg je voor wat extra verlichting. Je kan ze bijvoorbeeld op een bureau plaatsen of op een tafeltje in de woonkamer. In de webshop van Lidl vind je verschillende modellen, van eerder klassiek tot hedendaags. Bekijk hier het volledige aanbod!

-10% op alles via code SHOP10
  Alle producten 23 / 23 producten

  Tafellampen online kopen bij Lidl

  Tafellampen zijn op meerdere manieren te gebruiken. Zet een tafellamp bijvoorbeeld op je bureau als goede verlichting om 's avonds te werken. Wanneer het buiten donker is, geeft een plafondlamp namelijk vaak net niet genoeg licht om goed bij te lezen en schrijven. Maar je kan een tafellamp ook perfect op een kastje plaatsen. Dit is leuk voor in donkere hoekjes. Dankzij het compacte formaat kan je een tafellamp eigenlijk overal in huis een plaatsje geven. Waar ga jij voor? Een lamp op je dressoir, op een hoge kast of toch op de vensterbank?


  Bureaulampen voor goed zicht

  Of je nu een bureauruimte of gewoon een werkhoekje in de woonkamer hebt; onder de juiste omstandigheden kun je geconcentreerd aan de slag. Hiervoor is het bijvoorbeeld belangrijk dat je genoeg plaats hebt voor al je papieren. Maar ook de verlichting heeft een grote impact op het werkplezier. Daarom vind je bij Lidl verschillende bureaulampen waar je veel en helder ledlicht van krijgt. Je kan deze tafellampjes meestal in verschillende standen zetten, waardoor je de lamp heel precies op je werk kunt richten. Een bureaulamp is natuurlijk vooral praktisch, maar toch heb je bij Lidl keuze uit verschillende exemplaren. Kies bijvoorbeeld voor je favoriete kleur. Want ook van je werkruimte mag je best een gezellige plek maken.


  Sfeervolle tafellampen

  Maar naast praktische en felle verlichting, is er ook een collectie gezellige tafellampen verkrijgbaar. Deze zorgen voor een zachter effect en zijn bijvoorbeeld voorzien van een leuke lampenkap. Door deze lampenkappen schijnt het licht niet rechtstreeks de kamer in, maar geven de lampen alleen warmte en sfeer. Het leuke aan tafellampen is dat je ze overal kan neerzetten, bijvoorbeeld als een stijlvolle nachtlamp naast jouw bed. Maar daarnaast zijn ze, anders dan plafondverlichting en wandlampen, ook nog eens snel en eenvoudig te verplaatsen. Je haalt alleen de stekker eruit en zoekt een nieuw plekje. Zo geef je de kamer eenvoudig eens een andere look. Het is dan ook leuk om naast plafondlampen, spots en hanglampen ook een paar kleine tafellampjes aan te schaffen. Zo creëer je een mooi geheel van praktisch en gezellig licht en maak je zelf een leuke combinatie. Op welke tafellamp is jouw oog gevallen?