De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Opbergrekken

29 producten

Alles netjes op zijn plaats met onze stevige opbergrekken. Zo wordt opruimen een fluitje van een cent. Praktische opbergrekken met verstelbare planken om je gereedschap, dozen, kleding of andere items op te ruimen. In no time transformeer je een rommelige ruimte tot een geordende omgeving.

Alle producten 24 / 29 producten

Opbergrekken en stapelrekken op Lidl.be

Een opgeruimde garage, nette werkplaats of georganiseerde bergruimte. Met de opbergrekken van Parkside krijgt alle rommel een plaats. Op Lidl.be vind je een ruim assortiment opbergrekken van verschillende materialen zoals metaal en hout. Lidl biedt goedkope opbergrekken en stapelrekken voor jouw ruimte als doe-het-zelver. Met eenvoudige montage-instructies heb je snel en makkelijk een opgeruimde werkplaats, berging of zolder.


Veelgestelde vragen over opbergrekken en stapelrekken

Hoeveel gewicht kan een metalen opbergrek dragen?

Hoeveel dozen of gewicht je op een metalen opbergrek mag plaatsen hangt af van het draagvermogen van het opbergrek. Metalen opbergrekken zijn stevig en kunnen enkele honderden kilo’s aan. Het is belangrijk om de opbergrekken niet te zwaar te laden om zo de levensduur van je opbergrekken te verlengen en beschadigingen te voorkomen.

Verdeel het gewicht gelijkmatig over de planken en plaats geen zware items dicht bij elkaar. We raden aan om zwaardere items op lagere planken te plaatsen om het zwaartepunt laag te houden en zo ook de stabiliteit van het opbergrek te behouden.


Kan je de plankhoogte van je opbergrek aanpassen?

Ja, je kan de hoogte van de meeste planken van onze opbergrekken makkelijk aanpassen. Zo kan je op basis van items die je wilt opbergen je opbergrek optimaal benutten. Een grote opbergdoos of kleine organizer, de mogelijkheden zijn eindeloos.