The browser is not supported
         To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

         Kettingzagen & hakselaars

         2 producten

         Wil je grote takken verwijderen of zelfs volledige bomen, dan is een kettingzaag onmisbaar. Als je houtafval fijn genoeg is, kan je het bovendien verwerken tot snippers met een elektrische hakselaar. In de Lidl-webshop kan je beide toestellen kopen aan de beste prijs-kwaliteitverhouding!

          Kettingzaag online kopen bij Lidl

          Van klapzaag tot elektrische kettingzaag: Lidl heeft het juiste gerief in huis om de bomen in je tuin of zelfs in het bos onder controle te houden. Dankzij een kettingzaag van Lidl hoef je in de winter niet te bevriezen, je hebt in geen tijd het nodige brandhout verzameld.


          Voordelig tuingereedschap voor elke klus

          Als je een tuin hebt, moet je bomen en struiken snoeien en zelfs af en toe bomen omhakken. Maar misschien verwarm je ook met hout en ga je regelmatig het bos in om je brandhout zelf te kappen. Lidl heeft het juiste gereedschap voor elke tuinierklus. Een klapzaag maakt het bijvoorbeeld makkelijk om de takken van struiken te snoeien. De elektrische kettingzaag vergt dan weer bijna geen lichamelijke inspanning van jou om grote takken of zelfs volledige bomen te verwijderen.


          Hout fijnmalen met een hakselaar

          Takken die hun weg niet vinden naar de haard, kunnen dienen als meststof voor de planten. Je kan ze eenvoudig fijnmalen met een hakselaar van Lidl! Wil je de houtsnippers opvangen, dan opteer je best voor een hakselaar met opvangbak. Bestel nu jouw (elektrische) kettingzaag en hakselaar en je kunt binnen enkele dagen aan het werk! Bovendien vind je dit tuingereedschap bij Lidl tegen kleine prijsjes!