De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Commodes

22 producten

Een ladekast of commode mag niet ontbreken in je salon. Je kan er je chique servies of tafellakens in kwijt, maar evengoed kan zo'n kast dienst doen om er decoratie zoals fotokaders en kaarsen op te zetten. Bekijk hier het volledige aanbod, steeds aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Alle producten 22 / 22 producten

Commodes en ladekasten bij Lidl

Op zoek naar een ladekast of commode? Bij Lidl ben je hiervoor aan het juiste adres! Ladekasten zijn vaak compact van formaat, maar bieden toch veel opbergruimte. De kasten zijn hierdoor ideaal voor op de slaapkamer, kinderkamer, in de hal of woonkamer. Met keuze uit verschillende ladekasten en commodes is er altijd een exemplaar dat in jouw woning past.


Ladekasten in diverse uitvoeringen

Een ladekast is zoals de naam al zegt een kast met twee of meerdere laden. Commode is het Franse woord voor ladekast en verwijst eveneens naar een kast met twee of meer laden. In het geval van een commode gaat het daarnaast om een lage kast op poten. Ladekasten en commodes zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Bij de keuze voor een nieuwe commode of ladekast is het dan ook belangrijk om je af te vragen waarvoor je de kast gaat gebruiken. Heb je veel ruimte nodig? Dan kies je vanzelfsprekend voor een breder en hoger exemplaar, bijvoorbeeld een dressoir - dan wanneer de kast vooral decoratief is. Ook voor wat betreft het uiterlijk van de kast zijn er veel opties. Ga voor fris wit of bijvoorbeeld voor een houtlook ladekast. Voor een commode met knoppen of juist met grepen. Voor iedere woonstijl is er een passende kast te vinden.


Waarvoor gebruik je een ladekast?

Een ladekast kan op ontzettend veel manieren gebruikt worden. Zo kan je een commode gebruiken als plek om de baby te verschonen terwijl je in de laden kleertjes en verzorgingsspullen bewaart. Plaats je een ladekast in de slaapkamer? Dan kun je hier bijvoorbeeld ondergoed en riemen in opbergen. Ook kun je ladekasten gebruiken als nachtkastjes of kledingkasten. In de woonkamer kan een commode of ladekast ook ontzettend veel functies hebben: van het opbergen van schrijfgerief tot belangrijke papieren of spelletjes. Net waar jij de opbergruimte voor nodig hebt! En zoek je toch een combinatie van laden en kastjes? Geen nood: ook deze commodes vind je bij Lidl. Neem dus snel een kijkje in onze collectie.