De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Bestek

21 producten

’s Ochtends bij het ontbijt, ’s middags bij het middagmaal en ’s avonds bij het diner: bestek heb je dagelijks meerdere malen nodig. Daarom vind je in de Lidl-webshop prachtige besteksets voor elke dag. Een 16-delige set, 30-delige set of uitgebreide set bestaande meer dan 60 stuks: we hebben een bestekset in huis voor elk gezin en elke behoefte. Neem een kijkje in ons ruime aanbod.

Alle producten 21 / 21 producten

Besteksets voor elke dag

's Ochtends bij het ontbijt, 's middags bij het middagmaal en 's avonds bij het diner: bestek heb je dagelijks meerdere malen nodig. Daarom vind je in de Lidl-webshop prachtige besteksets voor elke dag. Een 16-delige set, 30-delige set of uitgebreide set bestaande meer dan 60 stuks: we hebben een bestekset in huis voor elk gezin en elke behoefte.


Functionele alledaagse bestekset of feestelijke bestekset kopen?

Besteksets voor dagelijks gebruik hebben een robuuster ontwerp om tegen een stootje te kunnen. Een mes of vork valt al eens van de tafel of uit het bestekmandje van de vaatwasser. De feestelijke sets zijn iets verfijnder en bevatten naast messen, vorken, lepels en koffielepels ook saladecouverts, serveerlepels en taartscheppen. Ideaal voor de meergangendiners!


Steakmessenset online kopen bij Lidl

De steakliefhebber kan je blij maken met een set extra scherpe steakmessen. Dat snijdt toch net iets makkelijker door een biefstuk dan het gewone botermes. Of je nu op zoek bent naar een alledaagse bestekset, een uitgebreid feestbestek of de speciale steakmessensets: in de Lidl-webshop koop je ze tegen messcherpe prijzen!