De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Alleszuigers

10 producten

Uitstekende zuigkracht, energie-efficiënt, allerlei accessoires, met een alleszuiger van Lidl maak je zowel je werkplaats als woning en werkplaats grondig schoon, zowel nat als droog. Ontdek het volledige assortiment van Parkside alleszuigers, aszuigers en bijhorende accessoires zoals alleszuigerfilters, filterzakken en meer.

Alle producten 10 / 10 producten

Parkside alleszuiger online kopen bij Lidl

Onze Parkside alleszuigers zijn multifunctionele stofzuigers die zowel nat als droog kunnen schoonmaken. Met een alleszuiger kan je zelfs op water opzuigen en bladeren wegblazen.

Gebruik hem in je auto, je tuin, je garage en overal in het huishouden of tijdens het klussen. Van zand tot modder en water, met een alleszuiger van Parkside kun je elke klus aan.


Hoe gebruik je een alleszuiger? Droogzuigen en natzuigen

Met een nat- en droogzuiger van Lidl kan je zowel droge materialen zoals stof en zaagsel opzuigen. Maar ook vloeistoffen zoals als water zijn geen partij voor onze alleszuigers

  • droogzuigen met je alleszuiger: volg de instructies en plaats de geschikte filterzak in je alleszuiger
  • natzuigen met je alleszuiger: verwijder de filterzak als je vloeistoffen gaat opzuigen met je alleszuiger


Wat is het verschil tussen een alleszuiger van Parkside en een gewone stofzuiger?

Een allezuiger, ook wel bouwstofzuiger of nat-en droogzuiger genoemd, heeft meer vermogen dan een standaard huishoudelijke stofzuiger. Ze zijn speciaal ontworpen om verschillende materialen op te zuigen, zoals zaagsel en water. Ideaal om je werkplaats schoon te houden.

Het gebruik van een alleszuiger is zo goed als identiek aan een gewone stofzuiger. Het kan zijn dat je verschillende filters moet aansluiten, afhankelijk van het type materiaal dat je wilt opzuigen. Raadpleeg de handleiding van je Parkside alleszuiger voor het correcte gebruik.