Monsieur Cuisine, een revolutie in je keuken

Wat kan de Monsieur Cuisine?

Koken, aanbraden, stomen, mixen, roeren, kneden, fijnhakken, pureren, emulgeren… zijn functies die alle modellen onder de knie hebben. De Monsieur Cuisine Smart kan daarnaast ook dienen als sous-vide en slow cooker. Een beter vraag is dus: wat kan de Monsieur Cuisine niet?

Welke gerechten kan ik met de Monsieur Cuisine klaarmaken?

Zelfs als je geen topkok bent, kan je dankzij Monsieur Cuisine toch restaurantwaardige gerechten op tafel toveren. Of je nu zin hebt om soepen, sauzen, smoothies, groente-, vlees- en pastagerechten, vis, confituren, deegwaren, dips of nog zoveel meer klaar te maken, de Monsieur Cuisine kan het allemaal aan.

Hoe werkt de Cooking Pilot?

Bij de Connect en Smart kan je gebruik maken van de Cooking Pilot. Deze functie biedt extra ondersteuning tijdens het koken. Je kiest een gerecht en kan stap voor stap de voorbereiding van de ingrediënten volgen op het display. Eens de voorbereiding achter de rug is, neemt de Monsieur Cuisine de verdere bereiding geheel automatisch voor zijn rekening. Het enige wat jij dan nog moet doen is het gerecht serveren en ervan genieten. Handig, hé?

Text And Image Section

Monsieur Cuisine Smart

Maak kennis met het neusje van de zalm in de Monsieur Cuisine-reeks: de Monsieur Cuisine Smart! Dit model maakt gebruik van de nieuwste technische snufjes, zoals een ingebouwde weegschaal, spraakbesturing, wifi-updates en zelfs videobeelden om je te helpen tijdens het koken! Slim, hé?


Dankzij de geïntegreerde Cooking Pilot, de kom van 3 liter, de 600 recepten en 10 programma’s om uit te kiezen, kan de Monsieur Cuisine Smart alles aan dat je graag wilt klaarmaken. Op deze manier maak je voor het hele gezin een maaltijd geschikt voor echte royals!

Text And Image Section

Monsieur Cuisine Connect

Heeft je keuken nog een sous-chef nodig? Geen probleem, de Monsieur Cuisine Connect stelt zich kandidaat! Als gulden middenweg staat dit model tussen de Plus en Smart. De ingebouwde weegschaal en touch-display zorgen ervoor dat je je in een futuristische keuken waant. Met zo'n 200 recepten weet je met de Monsieur Cuisine Connect zeker meteen wat de pot schaft!


Daarnaast beschikt hij ook over een mengkom van 3 liter, drie automatische kookprogramma's en wifi-updates! Dankzij de geïntegreerde Cooking Pilot volg je simpelweg het stappenplan op het scherm en word je een echte krak in het maken van de lekkerste gerechten!

Text And Image Section

Monsieur Cuisine Plus

Laat je verrassen door het eenvoudige gebruik van de Monsieur Cuisine Plus, het kleine broertje van de Connect en Smart. Ingesteld met drie automatische programma's komt deze keukenmachine je steunen in de keuken. Hakken, mixen, koken, ... de Monsieur Cuisine Plus doet 't met gemak.


Dit model beschikt over een mengkom van 2,2 liter en een aparte weegschaal. Daarnaast krijg je ook een gratis kookboek, zodat je kookinspiratie kan opdoen en steeds nieuwe recepten kan uitproberen.

Text And Image Section

Monsieur Cuisine Mini

Heb je een jonge keukenprins of -prinses lopen thuis? Dan heb je met de Monsieur Cuisine Mini een prachtcadeau gevonden! De Mini is gemaakt voor kinderen om veilig in de keuken te kunnen experimenteren.


Wegen, kneden, mixen, ze zullen het allemaal nodig hebben voor de 5 recepten in het geïntegreerde kookboek van de Mini. Het display werkt met kleuren en symbolen, waardoor het apparaat zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Zo kan je kleine spruit je helpen in de keuken met het koken van yoghurt, wafelbeslag, drankjes en nog meer! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Haal zeker de Monsieur Cuisine Mini in huis!

Vergelijkingstabel

Monsieur Cuisine PlusMonsieur Cuisine ConnectMonsieur Cuisine Smart
FunctiesKoken, aanbraden, stomen, mixen, roeren en kneden, fijnhakken, pureren, emulgeren en wegenKoken, aanbraden, stomen, mixen, roeren en kneden, fijnhakken, pureren, emulgeren en wegenKoken, aanbraden, stomen, mixen, roeren en kneden, fijnhakken, pureren, emulgeren, wegen, sous-vide en slow cooking
ReceptenMeegeleverd receptenboekCooking Pilot met 200 receptenCooking Pilot met 600 recepten
Cooking PilotNeeJaJa
DisplayLCD-schermTouchscreen 7 inchTouchscreen 8 inch
Inhoud mengkom2,2 l3 l3 l
VermogenMax. 1000 WMax. 1100 WMax. 1200 W
UpdatesNeeJa, via wifiJa, via wifi
SpraakbesturingNeeNeeJa, via Google Assistant

Goedkope keukentoestellen

Naast de Monsieur Cuisine-keukenrobots vind je op Lidl.be ook nog een heleboel andere keukentoestellen die staan te popelen om je te assisteren. Van professionele keukenrobots en multifunctionele keukentoestellen tot smoothiemakers en blenders, in de Lidl-webshop vind je ze allemaal aan een héle straffe prijs-kwaliteitsverhouding. Neem snel een kijkje in het ruime aanbod.

Kookinspiratie nodig?

Mis geen énkel nieuwtje

Blijf je graag op de hoogte van onze aanbiedingen? Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze strafste deals, voordelige acties en een heleboel nieuwe producten rechtstreeks in je mailbox.