Banner

Ijverig helpertje

Volgt jouw mini-me jou ook als een puppy terwijl jij de was en de plas achterna huppelt? Dat stopt helaas zodra hun hulp echt van pas komt. Kleine dreumesen die dénken dat ze jou vooruithelpen – hoe schattig ook – doen jouw werk enkel opstapelen. HELP!? Dankzij deze “nuttige” taakjes doe jij jouw huishouden in alle rust terwijl jouw kleintje supertrots is op z’n uitstekende hulp. Win-win!

Text And Image Section
  • De was doen? Dat kan enkel als álle rondslingerende kleren uit álle kamers opgehaald zijn! Terwijl jouw kleine schat de kamers doorzoekt, kan jij rustig de was sorteren. Tip: ben je niet zo’n sloddervos? Verstop dan vooraf enkele kledingstukken.
  • De wasspelden moeten echt drrrrrringend op kleur gesorteerd worden! Help me, alsjeblief, oh Mama’s Lidl Helper! Enkel witte wasspelden in huis? Dan moeten deze om een wel heel noodzakelijke reden in een ander bakje gelegd worden.
  • Alle was gesorteerd? Dan is het aan jouw ijverige helpertje om het juiste hoopje kleren in de juiste wasmand gooien.
  • Stofzuigen, nog zo’n taak waarvan het kinderlijk enthousiasme op hol slaat. Is je kind nog te klein om met het “volwassen” exemplaar aan de slag te gaan? Met een handstofzuiger bereiken die kleine kinderhandjes alle hoekjes en kantjes waar jij net niet aankan. En geen zorgen, het is geen kinderarbeid wanneer ze er zélf om vragen 😉

Heeft jouw kleine huishoudheld de smaak helemaal te pakken? Deel per taakje een poetspunt uit waarmee hij/zij kan sparen voor een eigen wasmachine, bezemwagentje of strijkplank! En euh … Oefening baart kunst, dus voor je het weet heb je toch twee extra handen voor jouw huishouden. Succes!