Dames en heren, kom dat zien!

Bij Lidl vind je elke dag de meest verse groenten en fruit aan de laagste marktprijs.*

Dames en heren, kom dat zien!

De prijsvergelijking van deze week.

Benieuwd hoeveel goedkoper het vers van Lidl is in vergelijking met andere supermarkten? Wij houden je graag wekelijks op de hoogte van het verschil.

Text And Image Section


Elke dag groenten en fruit aan de laagste marktprijs, hoe kan dat?*

Bij Lidl vergelijken we verschillende keren per week de prijzen van alle groenten en fruit met die van andere supermarkten. Op basis daarvan passen we wekelijks onze prijzen aan zodat je bij Lidl steeds de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit betaalt.


Hoe we dat kunnen garanderen? Wel, we halen elke dag zoveel mogelijk groenten en fruit rechtstreeks bij lokale telers. Zonder tussenpartijen. Hierdoor besparen wij op onze kosten, zodat jij kunt besparen op de jouwe!

Rechtstreeks van bij de boer!

De groenten en ‘t fruit van Lidl, die zijn zoooo vers! En dat omdat ze rechtstreeks van bij onze telers komen. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op echte versheid aan de laagste marktprijs.

Echte versheid, dat smaak je!

Voor dagverse producten maken we bij Lidl gebruik van de korte keten. Dat wil zeggen dat de versproducten rechtstreeks van bij de telers naar de winkels gaan.

Jouw vers aan de laagste marktprijs.

Elke dag de laagste prijs, da’s iets wat we je bij Lidl kunnen garanderen. Want gezond, dat moet niet duur zijn.

Het aanbod van Lidl: (di)vers en duurzaam.

Het aanbod van Lidl: (di)vers en duurzaam.

Het aanbod van Lidl draait om versheid, diversiteit en duurzaamheid. Ons geheim? Een slimme mix van zo veel mogelijk seizoensgebonden producten en directe inkoop via korte ketens. Ons doel is een ruim assortiment van wel 170 verschillende producten te bieden, waarvan slechts 20% van over zee komt. We onderhouden rechtstreeks contact met lokale telers en streven naar meerdere leveranciers voor bepaalde producten. Dit zorgt niet alleen voor een gevarieerd assortiment, maar ook voor langdurige relaties. Want leveranciers die aan onze kwaliteits- en volumenormen voldoen, kunnen rekenen op een blijvende samenwerking met Lidl. Zo stimuleren we groei en streven we naar voortdurende verbetering. Win-win! Bij Lidl is het aanbod dus niet alleen vers en betaalbaar, maar ook gebaseerd op solide partnerships.


Kwaliteitscheck, check en chéck.

Kwaliteitscheck, check en chéck.

Dankzij onze nauwe samenwerking met telers, verzekeren we zorgvuldige afspraken over kleur, rijpheid, krommingen, versheid en meer. Deze afspraken worden strikt nageleefd en grondig gecontroleerd op verschillende niveaus, van leverancier tot onze filialen. In onze distributiecentra voeren drie kwaliteitscontroleurs dagelijkse visuele checks en regelmatige tests uit. Maar onze toewijding aan perfectie stopt niet bij de producten zelf; in elke winkel hebben we een team van vers-specialisten die zorgvuldig worden opgeleid en de versheid waarborgen. Bij Lidl gaat kwaliteit verder dan alleen producten - het is een belofte aan onze klanten.


Nu in je Lidl-winkel

Een heeeeeleboel vitaminen aan de laagste prijs. Want gezonde voeding hoeft niet duur te zijn.

Blijf op de hoogte van alle versdeals

Bij Lidl vind je elke dag opnieuw verse groenten en fruit aan de laagste prijs.

Ontdek alle aanbiedingen via de wekelijkse folder, de Lidl Plus-app of Whatsapp.


*Vergelijking in deze reclame op datum van 02/04/2024. Voor een gedetailleerd overzicht van de geselecteerde vergeleken producten kan je surfen naar www.lidl.be/marktprijs