Tel je mee af?

  Scoor nu al korting
  • Dagen

  • Uren

  • Minuten

  • Seconden

  Scoor nu al korting

  Wanneer valt Black Friday 2024?

  Black Friday valt traditioneel op de vierde vrijdag van november. Black Friday 2024 valt dus op vrijdag 29 november 2024. Rond die periode vind je op Lidl.be opnieuw de strafste deals van 't jaar, met giga-kortingen over het hele assortiment! Sta je nu al te popelen om zotte koopjes te doen? Bekijk dan zeker eens de huidige promo's en bestsellers. Want op Lidl.be valt er altijd wat te rapen. En als je als eerste op de hoogte wil zijn van alle acties, dan schrijf je je best in op de newsletter.


  Wat is Black Friday?

  Black Friday, of zwarte vrijdag, is een Amerikaans fenomeen dat elk jaar op de dag na Thanksgiving valt. Op deze vrijdag hebben veel mensen een dag vrijaf en gaan ze de baan op om hun eerste kerstinkopen te doen. De grote verkeersdrukte is oorspronkelijk waarom deze dag zijn naam verkreeg. De retailers spelen maar al te graag in op deze drukte door extra hoge kortingen aan te bieden waardoor het al snel een succesvolle verkoopdag werd. Ze boekten hiermee de zogenoemde zwarte cijfers, de eerste echte winst van het jaar. Dat is meteen ook een tweede reden waarom deze dag Black Friday wordt genoemd. Inmiddels is deze koopjesdag zo populair dat het de drukste winkeldag van het jaar is geworden.


  Welke producten en merken worden er tijdens Black Friday 2024 verkocht?

  Tijdens Black Friday 2024 vallen er waanzinnige kortingen te rapen in alle productcategorieën! Van klusgereedschap tot multimediagadgets en speelgoed, je kan in elke productcategorie straffe deals op de kop tikken! Kom tegen november 2023 zeker eens terug voor het volledige overzicht van alle Black Friday promo's.