The browser is not supported
         To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

         Werkjassen & bovenkleding

         4 producten

         Als je vaak buiten klusjes opknapt, dan kan je niet zonder een oerdegelijke, beschermende werkjas. Een werkjas hoort functioneel, robuust, veelzijdig en bovenal comfortabel te zijn. De werkjassen in de Lidl-webshop zijn afgestemd op doe-het-zelvers van alle aard, maar hebben één iets gemeenschappelijk: prijst-kwaliteitsgewijs zijn ze onklopbaar. Is het te warm voor een werkjas? Kies dan voor een werkpull of simpelweg een comfortabele T-shirt. Neem een kijkje in ons aanbod en vind de werkkleding die aan je eisen voldoet.

          Werkjas kopen?

          Klus je veel buiten? Dan heb je nood aan een goed beschermende werkjas. Een jas die functioneel, prettig en veelzijdig is. Afgestemd op doe-het-zelvers van alle aard.

          Kies voor prijs en comfort

          Het is belangrijk dat een werkjas comfortabel zit en gedragen kan worden in zware werkomstandigheden. De Powerfix werkjassen van Lidl kunnen tegen een stootje en biedenbescherming tegen kou en regen en zijn makkelijk te reinigen.

          Kortom een goedkope werkjas die licht en stevig is met handige zakken voor je gereedschap, je GSM, etc.