De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Strijkijzers

11 producten

Met een stoomstrijkijzer strijk je jouw kleren in 1-2-3 glad. Zo hoef je geen ellenlange uren meer aan je strijkplank te staan. Voor extra gebruiksgemak kan je ook kiezen voor een draadloos stroomstrijkijzer. Nog ergens een plooi vergeten of je kleren kreukvrij maken op verplaatsing? Dan is de stoomborstel jouw partner in crime!

  Alle producten 11 / 11 producten

  Strijkijzers online kopen bij Lidl

  Strijkijzers zijn onmisbaar. Of je nu dagelijks een hemd naar je werk draagt of af en toe een chic jurkje aantrekt naar een feest; we hebben allemaal weleens een kreuk of vouw die er snel uit moet. Met het juiste strijkijzer is dit klusje zo geklaard en kun je netjes de deur uit. In de Lidl-webshop vind je daarom verschillende soorten strijkijzers, van stoomborstel tot stoomgenerator. Hierdoor vind je gemakkelijk het ijzer dat bij jouw kleding en wensen past. Kom je ook eens ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van strijken?


  De voordelen van stoomstrijkijzers

  Veruit het grootste deel van de mensen kiest voor een stroomstrijkijzer. Dit is ook niet gek, want het werkt ontzettend fijn. De strijkzool van stoomstrijkijzers is namelijk voorzien van kleine gaatjes waar stoom doorheen komt. Omdat de stoom op de kleding wordt geblazen, zijn je kledingstukken gemakkelijker glad te strijken. Hierdoor heb je een vouw of kreuk er binnen enkele seconden uit. Omdat het zo eenvoudig gaat, is het ook mogelijk om op het laatste moment nog even snel te strijken. Wil je bijvoorbeeld toch een andere blouse aan of komt je favoriete shirt met een vouw van het droogrek af? Dan heb je dit razendsnel verholpen wanneer je je strijkplank en stoomstrijkijzer binnen handbereik hebt. Draag je dagelijks een hemd, dan kan het slim zijn om je strijkplank te laten staan. Zo kan je iedere ochtend even het strijkijzer over je hemd halen. Er ontstaan dan zelfs geen kreukels door het in de kast hangen van je gestreken was. Wil je er dus ook dagelijks verzorgd uitzien? Kies dan voor een praktisch stoomstrijkijzer van Lidl.


  Strijken met stoomgeneratoren

  Naast de welbekende stoomstrijkijzers die in veel huishoudens te vinden zijn, bestaan er ook stoomgeneratoren. Deze apparaten hebben eigenlijk twee voordelen. Allereerst zijn ze een stuk krachtiger en ten tweede is het waterreservoir groter. Wanneer je dus moeilijke stoffen hebt of scherpe vouwen weg wilt krijgen, is een stoomgenerator de perfecte keus. Maar daarnaast is een stoomgenerator ook echt een aanwinst voor mensen die veel wasgoed wegwerken. Een generator kan namelijk meer stoom produceren per keer dat je deze vult. Hierdoor werk je moeiteloos de gehele was weg en hoef je niet meer weg bij je strijkplank om je waterreservoir bij te vullen. Wil jij van strijken ook een eenvoudig en snel klusje maken? Bekijk dan eens de verschillende mogelijkheden die Lidl je biedt.