The browser is not supported
   To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

   Skihelmen

   5 producten

   Wie al eens gaat skiën of snowboarden weet dat vallen erbij hoort. Dan ben je maar beter goed beschermd! In de Lidl-webshop vind je veilige skihelmen voor kinderen en volwassenen. En zoals gewoonlijk: aan de beste prijs-kwaliteit!

    Skihelmen koop je online bij Lidl

    Wintersport is soms ook vallen en opstaan. Zelfs de meest ervaren skiër of snowboarder valt wel eens in de sneeuw. Een goede skihelm is dan ook absoluut noodzakelijk om veilig te kunnen skiën of snowboarden. Hier vind je een aantal degelijke skihelmen, allemaal van het bekende sportmerk Crivit®. Of je nu zelf een goede skihelm wilt of een skihelm voor je kind(eren), op Lidl-Shop.be vind je wat je zoekt. Bekijk hier het aanbod en kies er je favoriete skihelm uit. Let op: skihelmen zijn slechts tijdelijk online te koop, op = op.


    Skihelmen voor kinderen en volwassenen

    De skihelm voor kinderen is extreem licht, maar biedt toch optimale bescherming dankzij de stootvaste buitenschaal en absorberende binnenschaal. De sluiting heeft een comfortabele kinriem en zachte voering bij de oren. Door het design en de verschillende hippe kleuren waarin je deze skihelmen kan krijgen, passen ze perfect bij onze skibrillen. De skihelmen voor volwassenen hebben handige verluchtingsgaten en de voering ervan is uitneembaar en wasbaar. De helmen zijn gemaakt conform DIN EN 1077/klasse B, waardoor je zeker bent van een veilige skihelm. Bovendien zijn ook deze beschikbaar in meerdere kleuren.


    Skihelmen koop je online bij Lidl

    Skiën en snowboarden deze winter? Denk naast comfortabele en warme skikleding dan ook aan een degelijke, veilige skihelm. Online bij Lidl kan je vaststellen dat skihelmen voor een veilige wintersportvakantie niet duur hoeven te zijn. In de Lidl-webshop koop je er van heel goede kwaliteit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Precies zoals je mag verwachten van ons! Koop vandaag nog je stoere skihelm!