De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Scooter en motor

12 producten

Een ritje op de motor is heel plezant, maar niet zonder gevaar.

Van motorhelmen tot beschermhoezen, alles wat je zoekt voor je motor en dat allemaal aan de strafste prijs-kwaliteitsverhouding van Lidl. Ervaar beter rijcomfort door onze motoraccessoires en trek er zorgeloos op uit.

Alle producten 12 / 12 producten

Motorhelmen, motorkleding en scooteraccessoires op Lidl.be

Rijd je met de motor? Dan is het nuttig om te investeren in beschermende motoruitrusting. Te beginnen met een veilige motorhelm in de juiste maat en stevige motorhandschoenen. Die vind je op Lidl.be!


Alles voor je motor online bij Lidl

Op de motor voelen veel mannen en vrouwen zich echt vrij. Wat extra gas als het kan, een beetje hangen in de bochten en de wind horen suizen, het zijn allemaal dingen die bijdragen aan het vrije gevoel dat motors geven. Toch is rijden met de motor niet geheel zonder gevaar. Het is daarom verstandig om te investeren in goede motorhelmen, -kleding en motoraccessoires. Zo ga je veiliger en comfortabeler op pad. En op die manier kan je nog meer van je geliefde motor genieten.

Gepassioneerde motorrijders weten natuurlijk dat veiligheid in het verkeer een topprioriteit is. Het is niet voldoende om je aan de verkeersregels te houden, het is ook belangrijk om de nodige uitrusting te hebben. Van beschermende kledij tot motorhelmen.


Motorhelmen – veilig op weg

Ook al brengt een motor je natuurlijk van A naar B, toch hebben de meeste mensen een motor vooral voor het plezier. Een toertje doen als de zon schijnt of een tochtje door de omgeving, dat blijven toch de meest gemaakte ritjes. Maar of je je motor nu gebruikt om dagelijks naar je werk te rijden of om er af en toe een weekendje mee op pad te gaan, een goede motorhelm mag nooit ontbreken. in de Lidl-webshop vind je verschillende soorten helmen zodat je niet alleen veilig, maar ook in stijl op je motor stapt. Een systeemhelm sluit volledig over het gezicht en wordt het meeste gekozen. Houd je meer van een retromodel, ga dan voor een jethelm. Maar het belangrijkste is toch de maat. De helm doet zijn werk namelijk pas echt wanneer je ervoor zorgt dat je de juiste maat draagt. Meet dus voor de aanschaf van jouw favoriete motorhelm eerst even de omvang van je hoofd. Zo weet je zeker dat je goed zit.


Motorkleding en motoraccessoires

Maar met alleen een veilige helm ben je natuurlijk nog niet klaar. Het is ook verstandig om speciale motorkleding aan te trekken voordat je op pad gaat. Zo zijn er bijvoorbeeld jassen en broeken die je beschermen. Maar er is ook kleding die het motorrijden aangenamer maakt. Denk bijvoorbeeld aan kleding die je beschermt tegen de kou of een veiligheidsvest waarmee je altijd goed zichtbaar bent. Dat is vooral handig voor motorrijders die ook in de winter gaan rijden. Want op een motor voel je behoorlijk wat koude wind wanneer je een beetje gas geeft. Met de juiste onderkleding ben je hier goed tegen beschermd en geniet je meer van je ritje, hoe kort of lang dat ook is. Vergeet tot slot niet om kwalitatieve motorhandschoenen aan te trekken. Door jezelf van top tot teen te beschermen tegen de kou en eventuele valpartijen stap je met meer plezier en een veiliger gevoel op je motor. En maximaal genieten van ieder ritje, dat wil jij toch ook?"