De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Mixers

20 producten

Vermoeide armen behoren definitief tot het verleden met een handige staafmixer of handmixer. Zo'n keukenmixer doet het werk voor jou. Mixen, pureren, fijnhakken, roeren, kneden, kloppen: dit keukentoestel is echt onmisbaar in huis!

Alle producten 20 / 20 producten

Keukenmixer kopen bij Lid: van handmixer tot staafmixer

Mixers helpen je op veel momenten in de keuken. Maak bijvoorbeeld 's ochtends een smoothie in de blender, bak 's middags een taart met behulp van een handmixer en eet 's avonds je eigen pesto dankzij een handige staafmixer. Al deze keukenhulpjes zijn bovendien tegen een scherpe prijs verkrijgbaar bij Lidl. Zo maak jij voortaan ook gemakkelijk, snel en voordelig je eigen gezonde maaltijden en lekkere baksels.


Koken met mixers & meer

Bij het koken van verschillende recepten komen mixers vaak van pas. Denk aan het maken van een soep of saus. Door gebruik te maken van verse ingrediënten en die net voor het eten te bereiden, smaakt je maaltijd nog lekkerder dan wanneer je een kant-en-klare saus in de winkel koopt. Bovendien bereid je je gerechten zo helemaal naar jouw eigen wensen. Je kan het recept naar jouw smaak aanpassen en knoflook, extra kruiden of een rode peper toevoegen. Met een van de staafmixers van Lidl wordt het een simpel klusje en geniet je nog meer van je eten.


Bakken met mixers

Ook bij het bakken zijn mixers hartstikke handig. Dit zijn dan vooral handmixers en volledige mixersets. Hierin maak je bijvoorbeeld het beslag voor cake of wafels of zorg je ervoor dat alle ingrediënten voor een taart echt goed door elkaar gemengd zijn. Een mixerset is vooral handig wanneer het roeren, mengen en mixen veel tijd kost. Zo doet het apparaat al het zware werk en heb jij tijd en energie voor andere dingen. Vermoeide armen behoren dus echt tot het verleden. Ben je een echte keukenprins of -prinses en sta je vaak in de keuken? Kijk dan eens bij onze keukenrobots. Aanvullend vind je hier veel handige keukenapparatuur - van een nieuwe mixer tot keukenweegschalen, wafelijzers en ovens. Zo helpt Lidl je van A tot Z met het maken van de lekkerste baksels. Met welke keukenaccessoires sta jij binnenkort in de keuken?