De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Gereedschapsets & -koffers

41 producten

Heb je graag je gereedschap op orde, binnen handbereik en wil je het ook makkelijk mee kunnen nemen op verplaatsing? Dan is een handige gereedschapskoffer wat je zoekt. Op Lidl.be vind je zowel gevulde als lege koffers. Je bent hier ook op de goede plek voor sets van verschillende gereedschappen en toebehoren: een bitsets, boorset, nietjesset, sleutelset, ratelset ...

  Alle producten 41 / 41 producten

  Gereedschapssets en –koffers kopen

  Gereedschapssets en gereedschapskoffers kun je in ieder huis wel gebruiken. Met het juiste gereedschap heb je kleine klussen namelijk snel geklaard. Daarnaast zijn er veel sets die een aanvulling zijn op elektrisch gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan een bitset voor bij accuboren, of en set boortjes voor je boormachine. Gereedschapskoffers zijn ideaal om in één keer gereedschap aan te schaffen. Al je schroevendraaiers, tangen en sleutels overzichtelijk in één koffer. Opbergboxen zijn vooral handig voor het opbergen en vervoeren van klein gereedschap, schroeven en spijkers. Wanneer het netjes bij elkaar opgeborgen is, vind je snel al je klusgereedschap terug. Daarnaast heb je ook een goed overzicht van wat je nog hebt. Raken je schroeven bijvoorbeeld op, dan zie je dit aankomen en haal je op tijd nieuwe.


  De gereedschapssets van Lidl: van bitset tot basis gereedschapset

  In de webshop van Lidl vind je verschillende soorten gereedschapssets. Denk onder andere aan sets met bits en boren. Deze zijn vaak bedoeld voor je boormachine, maar sommigen zijn juist geschikt voor een schroevendraaier. Dit is makkelijk, want zo hoef je niet allerlei verschillende schroevendraaiers aan te schaffen. Een bitset neemt namelijk veel minder ruimte in beslag. Maar hiernaast vind je ook praktische setjes met een volledige basis wat gereedschap betreft. Denk bijvoorbeeld aan een hamer, een stanleymes en een tang. Met zulke gereedschapssets kan je kleine klusjes in huis gemakkelijk zelf uitvoeren. Dit maakt deze sets perfect voor mensen die niet van klussen houden, maar zichzelf wel graag willen redden. Tot slot zijn er ook nog sleutelsets te vinden. Of je nu dopsleutels, steeksleutels of ringsleutels zoekt; je vind deze bij Lidl. Er zijn dus genoeg sets als basis of aanvulling op je huidige gereedschap.


  Al je klusgereedschap bij elkaar in een gereedschapskoffer

  In de webwinkel van Lidl vind je veel gereedschapskoffers en zelfs gereedschapswagens waarin genoeg ruimte is voor al je schroefjes, spijkers en meer van zulke benodigdheden. Dit is onmisbaar wanneer je je gereedschap vaak meeneemt, omdat je dan niet eerst al je spullen hoeft te verzamelen. Bovendien raak je zelfs de kleinste dingen niet kwijt wanneer je het netjes opbergt. Maar een koffer is ook gewoon handig wanneer je alles thuis in een schuur hebt staan. Door je spullen hierin op te bergen, bespaar je namelijk veel ruimte en hoef je niet te zoeken. Daarnaast houd je alles ook stofvrij en heb je een goed overzicht. Dat ene specifieke schroefje hebt je zo gevonden. Zo ben je geen tijd kwijt aan het zoeken naar je spullen, maar kan je al je tijd steken in de klus zelf. En dat is natuurlijk wel zo fijn.