Wat zijn de Spaardeals?

Dankzij de Spaardeals krijg je bij Lidl de volledige maand januari een deel van je groenten en fruit terugbetaald. Da's mooi meegenomen voor iedereen die het nieuwe jaar gezond en voordelig wil inzetten. Hoe gaat het in zijn werk? Via de Lidl Plus-app spaar je voor EXTRA COUPONS wanneer je verse, niet-gekoelde groenten en fruit koopt. Als je €20 aan groenten en fruit uit onze versafdeling uitgeeft, krijg je in je app een kortingscoupon die je bij je volgende aankoop kan gebruiken. Spendeer je daarna nog eens €15 aan onze lekkere, verse, niet-gekoelde groenten en fruit dan ontvang je opnieuw een coupon. De die hard vitaminefreaks die nog eens €50 uitgeven aan groenten en fruit uit onze versafdeling ontvangen een derde coupon. Zo bouwt Lidl Plus mee aan jouw gezonde levensstijl. Vergeet je app dus zeker niet te scannen wanneer je aan onze kassa's passeert.

 

Heb je de app nog niet ? Volg de stappen en download hem nu !

Ontdek in je Lidl Plus-app voor welke Spaardeals je deze maand spaart

  • 1. Scan je Lidl Plus-app aan de kassa zodat je aankoop meetelt om Spaardeals te verzamelen

  • 2. In je Lidl Plus-app kan je op elk moment zien welke Spaardeals je al verzameld hebt en voor welke je nog kan sparen

  • 3. Activeer de verzamelde Spaardeals bij je coupons en claim je korting
     

De Spaardeals-actie loopt van 02/01 t.e.m. 30/01. Gedurende deze periode kan je sparen voor extra coupons door het aankopen van verse, niet-gekoelde groenten en fruit in een Lidl-filiaal. Je ontvangt een coupon na uitgave van €20, €35 en €85 aan verse, niet-gekoelde groenten en fruit. Deze coupon wordt onmiddellijk ter beschikking gesteld en is 2 weken geldig. 
Tijdens deze spaaractie kan je maximaal 3 coupons ontgrendelen (bij totale uitgave van € 85 aan verse groenten en fruit gedurende de actiemaand). Eventuele extra uitgaven kunnen niet worden overgedragen naar een volgende spaaractie. De aankoopschijven van €20, €35 en €85 hoeven niet in één bezoek gespendeerd te worden, alle uitgaven worden opgeteld. Je kan de status van de uitgaven en ontvangen coupons opvolgen op de startpagina in de Lidl Plus-app. 
Enkel de uitgaven waarbij de Lidl Plus-app correct gescand werd, tellen mee.

Even activeren en meteen profiteren!

  1. DOWNLOAD DE APP Scan de QR-code, klik op de button hieronder of zoek ‘Lidl Plus’ in de App Store of in Google Play.
  2. REGISTREER JE in 3 simpele stappen.
  3. PROFITEER VAN KORTINGEN, KRASKAARTEN... Activeer je coupons en scan je app aan de kassa.