The browser is not supported
   To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

   Rendered: 2021-10-20T08:59:29.000Z

   SILVERCREST® Gateway Smart Home

   De centrale hub van je Smart Home-netwerk
   Bedien lampen, sensoren en nog veel meer van thuis of onderweg via de Lidl Home-app

   online beschikbaar

   Levering:

   Binnen 3 werkdagen
   90 dagen gratis retourneren
   19.99
   Incl. BTW. excl.

   Artikelnummer:

   100306596
   Beschrijving

   In je eigen Lidl Smart Home kan je eenvoudig en snel apparaten bedienen, automatiseren en controleren, waar je ook bent. Zin in een romantisch diner bij warm, gedimd licht of een home party met felle kleuren? Wil je de verlichting aan- en uitschakelen wanneer je op vakantie bent of een melding krijgen wanneer een raam of deur geopend wordt? Dat kan allemaal met ons Lidl Smart Home-assortiment.

   Je kan je intelligente thuis bedienen en monitoren vanop de Lidl Home-app of met onze intelligente afstandsbediening. Geen hand vrij? Geen probleem! Dankzij de Google Assistant activeer je slimme toestellen eenvoudigweg met een spraakcommando.

   De Lidl Smart Home-producten zijn niet alleen goedkoper dan vergelijkbare merkproducten, maar verlagen ook je energierekening. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu. Daarnaast is het erg eenvoudig om de Smart Home-producten te installeren en ze te bedienen en dankzij de Zigbee 3.0-technologie zijn onze producten bovendien compatibel met intelligente producten van andere fabrikanten. Het OBL-keuringsmerk vertelt je dat onze producten door een onafhankelijke testdienstverlener grondig zijn getest op logische, functionele en technische fouten en dat de informatiebeveiliging is gegarandeerd.

   Beschrijving
   • De centrale hub van je Smart Home-netwerk
   • Bedien lampen, sensoren en nog veel meer van thuis of onderweg
   • Sluit je Smart Home-lampen, bewegingsmelders, tussenstekkers en nog veel meer aan op deze gateway
   • Via de Lidl Home-app kan je met je smartphone/tablet de Smart Home-apparaten bedienen en hun status aflezen
   • Spraakbesturing met Amazon Alexa of Google-Assistant mogelijk
   • Dankzij de Zigbee 3.0-standaard kunnen artikelen uit Zigbee 3.0-compatibele systemen van verschillende merken en fabrikanten worden geïntegreerd
   • Veilige communicatie met versleuteling

   Technische gegevens
   • Draadloos verbindingssysteem: Zigbee 3.0
   • Ontvangstbereik: ca. 70 m (vrije ruimte)

   Afmetingen

   ca. 8,9 x 8,9 x 2,35 cm


   Lidl Home-app

   Met onze Lidl Home-app kan je al je apparaten eenvoudig bedienen, automatiseren en monitoren via je smartphone. Thuis of onderweg, de app staat altijd voor je klaar. Met een tik op het scherm schakel je makkelijk verlichting aan of uit en kan je verschillende apparaten tegelijk bedienen. Download de app, installeer hem en je bent klaar om te gaan. De Lidl Home-app ondersteunt de besturingssysteemplatformen iOS 9.0, Android 5.0 of later


   Kwaliteitslabels

   3 jaar garantie

   Beoordelingen (66)