De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Black Friday promo's, mét gratis verzending? Da kan tellen! Geniet nu van voordelige koopjes, zonder verzendingskosten!

Rendered: 2022-11-25T23:00:34.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.

LIVARNO home Omkeerbare gelschuimmatras, 90 x 200, H3

Omkeerbaar voor verschillend ligcomfort
Kern: Comfortschuim & gelschuim
Hardheid: Middel hard
Hoogte: 19 cm
Met 7 comfortzones
Anti-allergisch

(32)

Valumat-bijdrage van €8,50 inbegrepen in de verkoopprijs. Meer weten over deze recyclagebijdrage? Klik hier.

Meer informatie
109.00
online uitverkocht

2-in-1 Duo ligcomfort - één keer draaien voor een individuele slaapervaring

De gelschuimmatras biedt je met zijn verschillende insnijdingen en zeven comfortzones een rustige en heerlijk ontspannen nacht. Het maakt niet uit wat voor slaaptype jij bent. Zijslapers profiteren van de verlaagde schouder- en heupontlasting dankzij 7 comfortzones. Rug- of buikslapers liggen dan weer stabiel zonder dat ze inzakken. Een partner is zwaarder of verkiest een andere matras hardheid? Geen probleem! Dankzij de standaardafmetingen van de gelschuimmatras (90 x 200 cm) en de twee verschillende hardheden kunnen tweepersoonsbedden perfect worden uitgerust. De matrassen hebben dezelfde hoogte en kunnen aan jouw individuele behoeften voldoen.

 

Matras als belangrijk onderdeel van een gezonde slaap

Gemiddeld slapen we een derde van ons leven - idealiter ongestoord en ontspannen. Als je niet goed ligt door een verkeerde matras, riskeer je pijn. Het is daarom bijzonder belangrijk dat de matras op je behoeften is afgestemd en niet te hard of te zacht voor je is. Ergonomische zones helpen ook om je een rustige en ontspannen slaap te bieden. Zo kan pijn in je nek/schouders of rond de heupen en knieën worden vermeden. Je hoeft geen smak geld uit te geven voor de juiste matras. Onze gelschuimmatras combineert alle voordelen van hoge kwaliteit met individuele behoeften.

De hoogwaardige gelschuim-matras voor perfect ligcomfort

Met gelschuim is een goed slaapcomfort altijd verzekerd, omdat dit schuim vochtophoping verhindert en luchtdoorlatend is. Zelfs in koele slaapomgevingen blijft het knuffelzacht, zodat het lichaam op zachte wijze wordt gedragen. De hoes van de matras bestaat uit een zachte stretch-dubbeldoek en is aan beide zijden doorgestikt met ademende polyester klimaatvezels. Dankzij de rondomlopende en deelbare ritssluiting is de hoes onderhoudsvriendelijk en kan deze tot 60 °C worden gewassen. Met behulp van vier greepbanden kan de matras heel gemakkelijk worden gedraaid en omgekeerd. De kwaliteit spreekt voor zich: de hoogwaardige gelschuimmatras van Meradiso is duurzaam geproduceerd, getest op schadelijke stoffen volgens de Oeko-Tex® Standard 100 en gecertificeerd met een ‘Grüne Knopf’. Met al zijn eigenschappen biedt deze matras je een goede nachtrust en een perfect ligcomfort.

 Omkeerbaar met verschillend ligcomfort 

7 zones insnijdingen op beide ligvlakken

Matraskern met 3 lagen

Beschermend comfortschuim voor hoge luchtdoorlatendheid


 Bijzonder zachte & luchtige gelschuim

Drukontlasting voor de schouders en de heupen

19 cm comforthoogte

4 greepbanden voor eenvoudig draaien en omkeren 
 • Kern: Comfortschuim & gelschuim
 • Overtrek: 100 % polyester
 • Afmetingen: 90 x 200 cm
 • Hoogte: 19 cm
 • Gewicht: Geschikt voor een lichaamsgewicht van 80-100 kg
 • Aantal comfortzones: 7
 • Hardheidsgraad: Middel hard
 • Anti-allergisch: Ja
 • Afneembare tijk: Ja
 • Rits: 4-zijdig
 • Onderhoudsinstructies: Tijk op 60 °C in de wasmachine wassen.
 
OEKO-TEX® / MADE IN GREEN

Het onafhankelijke label MADE IN GREEN by OEKO-TEX® maakt een productlabel mogelijk voor alle soorten textiel die doorheen de hele toeleveringsketen kunnen worden getraceerd.
Het MADE IN GREEN Label geeft de klant de garantie dat het textielproduct is gemaakt van

 • materialen die getest zijn op schadelijke stoffen
 • materialen die geproduceerd worden in milieuvriendelijke fabrieken en op veilige en maatschappelijk aanvaardbare werkplekken.