De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Rendered: 2023-06-06T23:35:46.000Z

Wees er snel bij!

Er zijn nog enkele stuks beschikbaar.

LIVARNO home Flanellen hoes voor zijslaapkussen, 40 x 145 cm

Afmetingen: 40 x 145 cm
Materiaal: katoen, polyester

(16)

4.99
Kleur: print
leverbaar

Beschrijving
  • Wij ondersteunen Cotton made in Africa
  • Combineert het beste van beide vezels - het natuurlijke ademend vermogen van katoen met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van polyester
  • Maatgarantie en krimpvrij door Sanfor-behandeling
  • Met bedekte knoopsluiting
  • Draaddichtheid: 94
  • Onderhoudsvriendelijk - kan op 60 °C in de wasmachine en is geschikt voor de droger

Materiaal

75% katoen, 25% polyester


Afmetingen

40 x 145 cm


Cotton made in Africa

Cotton made in Africa is een initiatief van de Aid by Trade Foundation en is een van 's werelds meest toonaangevende standaarden voor duurzaam geproduceerd katoen. Het doel is om de Afrikaanse katoenboeren zelfredzaam te maken door handel met hen te drijven. Zo wil Cotton made in Africa de leef- en werkomstandigheden van kleine boeren in Afrika verbeteren en tegelijk ons milieu beschermen. Wanneer jij dit kledingstuk koopt, draag je dus bij aan een beter leven voor Afrikaanse katoenboeren én help je ons milieu een handje!


Wasinstructies

Voor het eerste gebruik wassen. Binnenstebuiten wassen en strijken. Met soortgelijke kleuren wassen. Wij raden een kleurwasmiddel aan. Geen wasverzachter gebruiken. Geschikt voor de droger.