De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Rendered: 2023-05-05T12:16:33.000Z

Let op:

Helaas is dit artikel online al uitverkocht.
Hier vind je producten die je ook zullen interesseren.

Lenco Karaokemicrofoon voor kinderen BMC-120

Gebruiksduur: max. 8 u
Vermogen: 5 RWS
Met AUX-uitgang voor hoofdtelefoon of luidsprekers

Met LED-lichtjes

24.99
Selecteer Kleur:
online uitverkocht

 

Zing de sterren van de hemel met de BMC-120BK karaokemicrofoon voor kinderen. Met deze microfoon heb je geen uitgebreide karaokeset nodig om een leuk kinderfeestje te organiseren. Dankzij het compacte formaat en de ingebouwde, oplaadbare batterij kan je de microfoon gemakkelijk meenemen. Hij kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-kabel. Stream je favoriete nummers via Bluetooth vanaf je smartphone of tablet. De microfoon heeft ook een micro SD-kaartlezer.

Met de ingebouwde stemconverter kan je jouw stem vervormen met drie verschillende effecten. De echo en het volume kunnen afzonderlijk worden geregeld. Om de voorstelling compleet te maken, beschikt de microfoon over LED-lampjes met kleuranimatie.

Misschien wil je niet elke dag van de muziek van je kind genieten. Wij hebben hier ook rekening mee gehouden. Je kan een hoofdtelefoon aansluiten via de AUX-uitgang. Je kan ook een 3,5 mm audiokabel gebruiken via de AUX-uitgang om de microfoon aan te sluiten op een externe luidspreker of stereo-installatie.

Beschrijving

  • Voor leuke kinderfeestjes
  • Compact formaat
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Met micro SD-kaartlezer
  • Ingebouwde stemconverter
  • Met LED-lichtjes
  • Met AUX-uitgang voor hoofdtelefoon of luidsprekers