The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Rendered: 2022-01-20T19:56:03.000Z

Koolmonoxidemelder, 85 dB

Waarschuwt vroeg voor gevaarlijk toenemend koolmonoxidegehalte
Alarmsignaal: 85 dB
Levensduur: 7 jaar

14.99
Incl. BTW. excl.
leverbaar

Artikelnummer:

100340659
Beschrijving

In je eigen Lidl Smart Home kan je eenvoudig en snel apparaten bedienen, automatiseren en controleren, waar je ook bent. Zin in een romantisch diner bij warm, gedimd licht of een home party met felle kleuren? Wil je de verlichting aan- en uitschakelen wanneer je op vakantie bent of een melding krijgen wanneer een raam of deur geopend wordt? Dat kan allemaal met ons Lidl Smart Home-assortiment.

 

Je kan je intelligente thuis bedienen en monitoren vanop de Lidl Home-app of met onze intelligente afstandsbediening. Geen hand vrij? Geen probleem! Dankzij de Google Assistant activeer je slimme toestellen eenvoudigweg met een spraakcommando.

 

De Lidl Smart Home-producten zijn niet alleen goedkoper dan vergelijkbare merkproducten, maar verlagen ook je energierekening. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu. Daarnaast is het erg eenvoudig om de Smart Home-producten te installeren en ze te bedienen en dankzij de Zigbee 3.0-technologie zijn onze producten bovendien compatibel met intelligente producten van andere fabrikanten. Het OBL-keuringsmerk vertelt je dat onze producten door een onafhankelijke testdienstverlener grondig zijn getest op logische, functionele en technische fouten en dat de informatiebeveiliging is gegarandeerd. Alles over Lidl Smart Home vind je hier terug.

Deze koolmonoxidemelder waarschuwt je wanneer een te hoge concentratie zich opstapelt in je huis

De koolmonoxidemelder heeft een duidelijk en luid alarm van 85 dB dat afgaat wanneer de melder een te hoge concentratie koolmonoxide meet. De melder is te gebruiken in ruimtes met een oppervlakte tussen de 20 m² en 40 m². De sensor heeft een levensduur van 7 jaar en de meegeleverde batterijen zijn vervangbaar. De batterij-indicator zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt als de batterij vervangen moet worden.


Beschrijving
 • Waarschuwt vroeg voor gevaarlijk toenemend koolmonoxidegehalte
 • Met LCD-display
 • Doordringend alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
 • Levensduur sensor: tot 7 jaar
 • Testknop en alarmstop
 • Waarschuwingstoon als de batterij bijna leeg is
 • Conform EN50291-1:2010+A1:2012
 • Bedrijfstemperatuur: 0 tot 45 °C, luchtvochtigheid: 0 tot 90%
 • Voor ruimtes met een oppervlakte van 20–40 m²
 • Toegelaten temperatuur en luchtvochtigheid bij opslag: -20 tot 50 °C / 0 tot 70 %
 • Eenvoudig aan de wand te bevestigen

Pakketinhoud

Incl. 2 x AA LR6 1,5V alkaline-batterij (levensduur 1 jaar), handleiding en montagemateriaal


Afmetingen

ca. 9 x 4 x 12 cm

Beoordelingen