The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Rendered: 2022-01-10T13:11:08.000Z

Abus Rookmelder »RM05A«

Detectie: rook
Stroomvoorziening: batterij met levensduur 5 jaar
Sterkte alarmsignaal: 85 dB

8.99
Incl. BTW. excl.
leverbaar

Artikelnummer:

100336636
Beschrijving

In je eigen Lidl Smart Home kan je eenvoudig en snel apparaten bedienen, automatiseren en controleren, waar je ook bent. Zin in een romantisch diner bij warm, gedimd licht of een home party met felle kleuren? Wil je de verlichting aan- en uitschakelen wanneer je op vakantie bent of een melding krijgen wanneer een raam of deur geopend wordt? Dat kan allemaal met ons Lidl Smart Home-assortiment.

 

Je kan je intelligente thuis bedienen en monitoren vanop de Lidl Home-app of met onze intelligente afstandsbediening. Geen hand vrij? Geen probleem! Dankzij de Google Assistant activeer je slimme toestellen eenvoudigweg met een spraakcommando.

 

De Lidl Smart Home-producten zijn niet alleen goedkoper dan vergelijkbare merkproducten, maar verlagen ook je energierekening. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu. Daarnaast is het erg eenvoudig om de Smart Home-producten te installeren en ze te bedienen en dankzij de Zigbee 3.0-technologie zijn onze producten bovendien compatibel met intelligente producten van andere fabrikanten. Het OBL-keuringsmerk vertelt je dat onze producten door een onafhankelijke testdienstverlener grondig zijn getest op logische, functionele en technische fouten en dat de informatiebeveiliging is gegarandeerd. Alles over Lidl Smart Home vind je hier terug.

Beschrijving
  • Vroegtijdige waarschuwing bij rookontwikkeling
  • Levensduur accu: 5 jaar
  • Extra luid alarm
  • Getest volgens DIN EN 14604
  • Vervangbare 3 volt lithiumbatterij CR123A
  • Stiltefunctie: de rookmelder 9 minuten lang uitschakelen
  • Sterkte alarmsignaal: 85 dB
  • Detectiebereik: tot 40 m² binnen één ruimte

Materiaal

Plastic


Diameter

ca. Ø 10 cm


Hoogte

ca. 3,6 cm

Beoordelingen (1)